kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Szinetár Dóra: Egy új élmény

Egy új élmény

Minket vár a világ,
Bársony egeken ringat,
Téged hívlak, te szép hercegnő,
Halld a szív szavát.

Véled mámorító,
Versenyt szállni a széllel,
Szőnyegünkön ma éjjel,
Utunk meséken visz át.

Egy új élmény,
Suhanván felleg réteken,
Csillagot szór itt fent, a végtelen,
Mert végre itt vagy velem.

Egy új élmény,
A látvány már elandalít,
Kettesben szebb a táj, és nincs határ,
Hisz véled mindig száz új élmény vár.

Könnyű szárnyakon száll,
El se mondható érzés,
Átcikázni nevetve fénylő sötét égen át.

Egy új élmény,
(Beleszédül az ész),
Megélnék véled száz csodát,
(De ne légy még túl merész),
Légvárként omlik szét, a büszkeség,
Mert csak melletted vár az új világ.

Egy új élmény,
Oly tágra tár a láthatár,
Melletted bármi jő, csak egy a fő,
Minden percünk új élménnyel vár.

Egy új élmény,
Új élmény. Megélnék véled száz csodát,
Légvárként omlik szét, a büszkeség,
Mert vár egy új világ.

Egy új élmény,
(Csupa meglepetés),
Oly tágra tár a láthatár,
(Velünk vágtat az idő).

Melletted bármi jő, csak egy a fő,
Bármi jő,
Csak egy a fő,
Minden percünk,
Új élménnyel,
Vár,
Vár.

Egy új élmény,
Egy új élmény,
Mely hozzád hív,
Mely hozzád hív,
Utazzunk át,
Sok éjszakát,
Csak te meg én!

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.