dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Fresh: Gyógyíts meg

Gyógyíts meg

Minden nap háromszor ápolnod kell, lalala- lalala (2X)

Refrén: Értsd meg, hogy minden nap háromszor ápolnod kell, csak ez segíthet, az orvos írta fel. Reggel, délben és este én számítok rád, mert te vagy hidd el a legjobb orvosság.

Verse1: Azt hiszem baj lesz, ha nem vigyázok jól. Mindenem forró és gyötör a láz, meg a vágy. Hirtelen rám tört, levett a lábamról és nagyon csábít a beteg ágy.

Bridge: Az kell, hogy gyógyíts még, kérlek gyógyíts még, míg a lelkem fáj, ez nekem jár. Addig gyógyíts majd míg az élet tart, míg az ártatlan véred hajt.

Refrén (2X)

Verse2: Jól vagyok töled és mára nem kell más. Itt vagyunk ketten és nekem ez éppen elég. Jól vagyok töled, elég egy pillantás. Láthatod rögtön mindenem tiéd

Bridge

Refrén (2X)

Kiálló: Félre ver, a szívem furcsa táncot jár, és újra téged vár, hát gyógyítsd meg már. Gyorsan gyógyulok, csak végre bújj hozzám és háromszor is gondolj rám.

Refrén

Minden nap háromszor ápolnod kell, lalala- lalala (2X)

Refrén

Minden nap háromszor ápolnod kell!!!

Hírek
Hírek

Tha Shudras - Varázsige DALPREMIER

Hagyd, hogy elbűbájoljon a Tha Shudras!

Ebben nehéz időszakban igazán rászorulunk az önzetlen pozitivitásra.  A Tha Shudras segít mindenkinek aki igazán pozitívan szeretné újrakezdeni a mindennapokat.

"A mendemondák szerint a dalban hallható idézetek; Depresszió, Negativitás, Betegség, Szomorúság, Rosszakarók és hasonló Sötét Energiák elűzésére szolgáló POZITÍV MANTRÁK!'

Eredetileg egy réten szerettük volna kántálni a napnak, de végül a lógó esőláb miatt, egy elhagyatott, romos épületben lelt otthonra a szeánszunk, amit aznap kellett SOS átszervezni...

A videóklipet ezúttal a volt X-Faktoros Vince Lizával készítettük"- avatott be minket Molnár Tibor aka Freddie Schuman az együttes frontembere.

Hallgassátok, szeressétek az új dalt