dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
The Grenma : Mennyire szeretném

The Grenma - Mennyire szeretném

off off off off off
Annyira
Előadó: The Grenma
Album: Annyira
Megjelenés: 2007
Hossz: 3:18
Szövegírók: Arany Dóra
Lévai Hangyássy László
Botlik Mátyás Benedek
Szalay Csongor Antal
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: FF Film&Music
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Miről szól a(z) 'Mennyire szeretném' dalszöveg ?
A szövegben a beszélő arra kéri a másik személyt, hogy lassítson és figyeljen rá. Úgy érzi, hogy a másik személy túl gyorsan halad, és nem veszi figyelembe az ő igényeit. Azt is kifejezi, hogy félreértések vannak a kommunikációjukban, mert más dolgokról beszélnek. Emellett elszigeteltnek és nem értettnek érzi magát, mert úgy érzi, hogy a másik személy nem hallja meg vagy nem veszi figyelembe az ő szavait. Végül pedig arra vágyik, hogy a másik személy ránézzen és figyeljen rá, mert szeretné, ha a másik személy tudná, mennyire fontos ez neki.
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 6, összesen 60749 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Mennyire szeretném

Állj meg egy pillanatra, kérlek!
Úgy rohansz, épp hogy utolérlek
Elszakadok tőled, csak egy picit lassíts le!
Nem hiszem,hogy olyan sokat kérek

Már megint elmentünk egymás mellett
Másról beszélsz te és másról én
Egy kicsit nézz csak rám, nagyon kérlek!
Nem is tudod mennyire szeretném

Szólsz hozzám, de én már meg se hallak
Fal van köztünk, de nincsen rajta ablak
Nem látlak és nem vagy itt, pedig mellettem állsz
Úgy örülnék egyetlen kis szónak

Már megint elmentünk egymás mellett
Másról beszélsz te és másról én
Egy kicsit nézz csak rám, nagyon kérlek!
Nem is tudod mennyire szeretném

Már megint elmentünk egymás mellett
Másról beszélsz te és másról én
Egy kicsit nézz csak rám, nagyon kérlek!
Nem is tudod mennyire szeretném

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Dömösön rendezik meg az idei Szelávi! Fesztivált

Negyedik alkalommal rendezik meg a Szelávi! Fesztivált, amelynek helyszíne idén a Dunakanyarban található Dömös lesz. Mások mellett a Platon Karataev, a Lázár tesók, a Mordái, a Konyha, a Lóci játszik, valamint Henri Gonzo és a Papírsárkányok is fellép május 31. és június 2. között.

 

A fesztivál a koncertek mellett irodalmi programokkal és beszélgetésekkel, workshopokkal, kirándulásokkal is várja az érdeklődőket.


A koncertek két helyszíne a Pajta Pódium és a Szelávi! Színpad. A nyitónapon, május 31-én elsőként Leskovics Gábor (Lecsó), a Pál Utcai Fiúk frontembere zenél, őt a Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) által alkotott Aranyakkord követi, majd az este folyamán a Lázár tesók, a Mordái, végül Fodor Máriusz egyszemélyes elektronikus projektje, a Superflake ad koncertet.


Június 1-jén szombaton Temesi Blanka akusztikus koncertje nyitja a programot, utána a Konyha zenekar, majd Sallai Laci énekes-dalszerző lép színpadra, este pedig a Lóci játszik, a Savages y Suefo dj-producer duó, végül a Hét Hat Club táncháza várja a közönséget a Dunakanyar mesés környezetében.


A fesztivál vasárnapi zárónapján Szesztay Dávid (Kiscsillag, Santa Diver) lesz az első fellépő a dömösi Duna-parton, utána Agócs Márton és Fejér Mihály, azaz az Aurevoir. frontszekciója jön egy akusztikus koncerttel. Az estébe hajló részben Henri Gonzo és a Papírsárkányok zenél, szintén akusztikus műsorral jelentkezik Ohnody, majd a Szelávi!-t a Platon Karataev zárja.


A szabadságot és az élet szeretetét hirdető fesztiválon nem csak a színpadon fog szólni a zene, hiszen lesznek akusztikus gitáros minikoncertek, esténként pedig Open Mic keretein belül kapnak bemutatkozási lehetőséget a vállalkozó kedvűek.


Szombaton és vasárnap délelőtt és a kora délutáni órákban a fesztiválozók jógaórán vehetnek részt, szervezett kirándulásokon fedezhetik fel a környék számos természeti csodáját, de kenuzhatnak is. Lesznek továbbá kézműves workshopok, zöld foglalkozások, és előadásokon lehet tanulni az erdőkről.


Kitelepül a fesztiválra mások mellett a Pilisi Parkerdő, és a Jane Goodall Intézet is: elhozzák Dömösre azt a fotókiállítást, amelyet Jane Goodall veszprémi látogatásának apropóján állítottak össze. A fesztiválozók természetvédelmi játékokat is kipróbálhatnak a Duna-Ipoly Nemzeti Park munkatársaival.

 

 Fotó: illusztráció/Freepik