dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
No Thanx: A mi filmünk

No Thanx - A mi filmünk

off off off off off
Egy másik nemzedék
Előadó: No Thanx
Album: Egy másik nemzedék
Megjelenés: 2007
Hossz: 3:19
Szövegírók: Orbán Tamás
Zeneszerzők: Atkinson Nicholas William
Grant Charles Lockwood T
Woodroffe Peter
Kiadó: EMI
Stílus: pop/rock
Címkék: feldolgozás [+]
Miről szól a(z) 'A mi filmünk' dalszöveg ?
A szöveg egy szerelmi filmről szól, ahol a szerelmesek a főszereplők. A narrátor arra bátorítja társát, hogy legyenek vadak, és éljék át a pillanatot, mintha ez lenne a közös filmjük. A szöveg azt sugallja, hogy a szerelmesek régóta várnak erre a pillanatra, és bármilyen szürkeség is volt a múltban, ez az éjjel tisztázza, mint a vihar utáni ég. A narrátor azt állítja, hogy soha nem hazudna a társának, és arra kéri őt, hogy játsszon vele ebben a szerepben. A szöveg végén a narrátor azt kéri a társától, hogy legyenek együtt, mert ő már régóta vár erre az éjszakára.
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 1, összesen 108644 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

A mi filmünk

Felirat a filmnek a legvégén,
mi oda leszünk írva, Te és Én.
És lehet, hogy csak apróbb szerepként,
de akkor is már ez a sztori szerepeket ért!

Te leszel a csaj, aki ma felém húz,
s én leszek a fiú, aki nincs még húsz,
és veled rúgom szét a ház falát.
Legyünk, ami vagyunk! Vadak egy életen át!
Gyere!

MÉG-MÉG-MÉG!
HA MÁR EZ A MI FILMÜNK,
ÉLD ÁT VELEM!
ILYET EGYSZER LÁTSZ!

NÉK-NÉK-NÉK…
NEKED SOSE HAZUDNÉK,
HISZ LÁTOD, VÁGYOM RÁ
HOGY VELEM JÁTSSZ!


MÉG-MÉG-MÉG!
VELEM ILYEN A TÁNC.
MA KINYÍLIK A BILINCS,
SOHA NINCS TÖBB LÁNC.

HÁT JÁTSSZUK A SZEREPET,
MÍG FOROG EZ A FILM,
HISZ A HOLNAP SZÖVEGÉT
A HAJNAL ÍRJA KINN.

Valahol már tudtuk ezt nagyon jól,
hogy jön egy másik, aki csakis rólunk szól,
és vele majd a kép, ami szürke rég
kiderül, mint szélvihar után az ég!
Gyere!

Csak Veled volnék,
az a hős, kit látsz!
Csak Te Neked adnék rég
szerepet, hogy játssz!
Csak Veled lennék,
aki bennem él már.
Legyen hát most épp ez az éjjel,
ami évek óta ránk vár!
Gyere!

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Történelmi sláger reinkarnálódott Bangó Margit, Curtis, Takács Nikolas és a Swing à la Django együttállásában

Semmihez sem fogható, örökérvényű dal az „Én a bánatot csak mindig kifogom”, amelyet a leghitelesebben Vámosi János óta egy női ikon, Bangó Margit tudott csak igazán átadni a közönségnek. 


Sokan ezért a Kossuth-díjas énekesnőhöz kötik a tánczene világából fennmaradt remekművet. Nem is volt kérdés tehát, hogy a Swing à la Django zenekar sokoldalú feldolgozásának Bangó adja az origóját, a tengelyeit pedig két, a maga stílusában emblematikus előadó: Curtis és Takács Nikolas húzzák tovább.

 

„Django Reinhardt nagy kedvencem és volt szerencsém találkozni vele Brüsszelben. Ezért is nagyon tetszett a Swing à la Django névválasztása, nem is beszélve arról, hogy a legkiválóbb muzsikusok alkotják és már négy éve ők kísérnek hivatalosan.





Egyébként Dani Jánosal, aki az együttesben szólógitárosként játszik és zeneszerző, 10 éve dolgozunk már együtt. A másik ilyen kapocs a ritmus gitáros, aki a dédunokám vőlegénye, Dani Norbert, így komoly kötődés van feléjük. A dal rögzítése húzódott, de senki sem hagyta annyiban, így végül tavaly ősszel került rá sor. A két fiút pedig nagyon szeretem! Nikolas világszínpadokon is megállná a helyét, Curtis pedig szintén fantasztikus. Három különböző stílusú ember fogott össze és a zenében az a lényeg, hogy egyforma legyen a szív és az érzések is megtalálják egymást. Úgy gondolom, hogy nagyon-nagyon sok embernek fogunk ezzel örömet okozni, mindenki megtalálja benne a magához szóló szavakat, mondatokat” – mesélte Bangó Margit a felvételről, amely autentikusan kezdődik, majd egy Dani János által kigondolt, teljesen új rappelhető részbe csap át Curtis szövegével kiegészülve. 


A változás a szám elnevezését is érinti, amely az „Én a bánatomat mindig kifogom” címmel szerepel.

 

A rapper elmondása szerint nem esett nehezére új sorokat szereznie a klasszikushoz: „Ez a világ rendkívül közel áll hozzám, így hamar megindult a tollam. Az, hogy Bangó Margittal közös dalban szerepelhetek, már magában egy áldás és hatalmas megtiszteltetés. A Swinges srácok pedig nemcsak remek emberek, de kiváló zenészek egytől egyig, Nikolas hangja pedig abszolút viszi a prímet.”

 

 


 

Az X-Faktor egykori nagy felfedezettje volt Takács Nikolas, aki nemcsak karizmatikus hangjával, de jellegzetes egyedi stílusával is otthagyta névjegyét az előadóművészetben. Gyermekkori álmát valósította meg Nikolas, hogy együtt énekelhet Bangó Margittal ebben a különleges együttműködésben. Így tovább bővült azon nagyjaink névsora, akikkel Nikolas közösen dolgozhatott. Az idei évre több zenei csemegét is ígér még az előadó a zeneszerető közönségnek.

 

A makulátlan összhangról pedig nemcsak a zene és a szöveg játéka tanúskodik, hanem a Jimy Punk Hollywood rendezte, meghitt videóklip is, amely a digitális megjelenést megelőzően már megtekinthető.




Fotók: Bangó Margit x Curtis x Takács Nikolas x Swing à la Django