dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Mesedalok: Szépség és a Szörnyeteg: Induló

Szépség és a Szörnyeteg: Induló

Falusiak:
Az egész falu fél jön a borzadályos éj, mert a szörny ha rémes éhe támad gyermekhúson él. Bizony házainkban vér ömölhet míg szabadon jár...

Gaston
... Idejében el kell kapnunk őt most rajta gyertek hát!!!
Nekivág mivelünk aki nem riad, ha árnyat űzve száz veszéllyel várja mély mocsár. Mondj imát vészes rád, ott a felvonóhíd kapuján túl mely mögött a rémes állat vár. Ott a szörny agyarán gonosz csillám, mancsa zúz mikor jó préda jő. Lángra gyúl, tüzet fúj üsd míg vérbe nem borul míg csak él.
Halál rá! Halál rá! Harcra föl!

Bell és Gaston:
Nem, nem engedem hogy megöljék.
Aki nincs velünk az ellenünk van vigyétek az öreget!Nem engedhetjük, hogy figyelmeztessék a szörnyet. Megszabadítjuk a falut a rémtől. Ki tart velem?
Én én én én...

Gaston és a Falusiak:
Fáklya kell lóra fel amíg ereinkben forr a vér, mert bátrak közt is Gaston a vezér. Hegyen át, völgyön át vezetsz ellene egy horda bátrat oda hol a vészes állat él. Az a szörny bazinagy mint a hegycsúcs, marha rút, csupa szarv, csupa csúf. Kard és íj biztos kell aki hős útra kel, jobban szólva menetel. Ütött az óra halál a szörnyetegre!

Idegen aki más azt mi nem szeretjük mert ijesztő vesznie is kell az nem vitás. Puska, kés, penge, kés kell ha gyermekünket fenyegeti rémes pusztulás. Vesszen a szörny!

Kastély lakói:
...

Gaston és a Falusiak:
Száz csaták zászlaját emeld fel magasra nincs ki megver ötven franciát. Vesszen a szörny! Harcra fel! Harcra fel! Harcra fel!

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!