kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Mesedalok: Szépség és a Szörnyeteg: Induló

Szépség és a Szörnyeteg: Induló

Falusiak:
Az egész falu fél jön a borzadályos éj, mert a szörny ha rémes éhe támad gyermekhúson él. Bizony házainkban vér ömölhet míg szabadon jár...

Gaston
... Idejében el kell kapnunk őt most rajta gyertek hát!!!
Nekivág mivelünk aki nem riad, ha árnyat űzve száz veszéllyel várja mély mocsár. Mondj imát vészes rád, ott a felvonóhíd kapuján túl mely mögött a rémes állat vár. Ott a szörny agyarán gonosz csillám, mancsa zúz mikor jó préda jő. Lángra gyúl, tüzet fúj üsd míg vérbe nem borul míg csak él.
Halál rá! Halál rá! Harcra föl!

Bell és Gaston:
Nem, nem engedem hogy megöljék.
Aki nincs velünk az ellenünk van vigyétek az öreget!Nem engedhetjük, hogy figyelmeztessék a szörnyet. Megszabadítjuk a falut a rémtől. Ki tart velem?
Én én én én...

Gaston és a Falusiak:
Fáklya kell lóra fel amíg ereinkben forr a vér, mert bátrak közt is Gaston a vezér. Hegyen át, völgyön át vezetsz ellene egy horda bátrat oda hol a vészes állat él. Az a szörny bazinagy mint a hegycsúcs, marha rút, csupa szarv, csupa csúf. Kard és íj biztos kell aki hős útra kel, jobban szólva menetel. Ütött az óra halál a szörnyetegre!

Idegen aki más azt mi nem szeretjük mert ijesztő vesznie is kell az nem vitás. Puska, kés, penge, kés kell ha gyermekünket fenyegeti rémes pusztulás. Vesszen a szörny!

Kastély lakói:
...

Gaston és a Falusiak:
Száz csaták zászlaját emeld fel magasra nincs ki megver ötven franciát. Vesszen a szörny! Harcra fel! Harcra fel! Harcra fel!

Hírek
Hírek

Animal Cannibals hírözön

Nem mondhatni, hogy alig történt valami az Animal Cannibals háza tájékán, hiszen a következő újdonságokkal rukkolnak elő a fiúk, rajongóik legnagyobb örömére:


1. "Megkaptunk a magunkét!" – A Március 15-e alkalmából idén is kiosztásra került Máté Péter díj egyik tulajdonosa az AC lett
2. "Szuperkorong" – 2019. április elsején jelenik meg Az eddigi legYObbak
 címmel a limitált számban elérhető mp3 válogatáslemez, 89 teljes dal egy korongon.


3. "Zenétlen" – Milyen lehet, ha egy videóklip alól kivesszük a zenét? Unalmas? Áh, dehogy! Ha ismered az eredeti videóklipet (Budapest nyáron) akkor ezen biztosan jót fogsz mulatni:
https://www.youtube.com/watch?v=T3PsV7sqvPU


4. "Jubileumi" – Save the date: 2019.08.18.
Az év legnagyobb kannibál koncertje idén a Budapest Parkban lesz.


5. "Tarolnak" – megjelent az egyedülálló, 10 perces rap himnusz új videóklipje.


Az Animal Cannibals további dalszövegeit, videóit ITT találod.