dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Dynasztija: Éldegélünk

Dynasztija - Éldegélünk

off off off off off
Album: nincs kép
Megtekintve: Ma 3, összesen 20852 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Éldegélünk

Szolnok 5000 dynasztija! JAh!
Ref.:Néha süttetnénk a hasunk mint az amcsik a beach-en de nekünk csak ez jutott sörrel a kézben, néha próbáljuk elhinni,hogy problémánk nincsen , de amíg lehet az életet élvezem.

Rá Tenni még,élni még,szívni még,fújni rá,Tenni még,élni még,inni,örökké élni mert forog még a föld, és nem is kell már több ,csak legyen meg a flört és legyen meg a sör.És ehhez kell még sok many many many many meg a sok nő meg a sok bugi bugi bugi bugi.Forogjon még,éljünk még, csússzunk szét vagy basszuk szét, kurvamind1 csak éldegéljünk még, erre vártam rég, nah mi kellhetne még.
-Nekem semmmi más az élet így vidám.Ha eggyütt a bandám semmi baj nem vár márr rám. mert ha hallod hogy szét vagyunk csószva gyere te is közénk mennyen reggelig a móka a kacagás.Mert nincs szaladgálás,nah megállás, lemezváltás ,vagy kerolás ha látod hogy a mikrofon...az alkohlszint magas és itt midnenki csörög.Senki sem várta még a reggelt de mindenki leszarja ha a Nap már fekelt mert tart még a móka és tart még a móka,ez az éldegélő brigád na ez volt ma. Mint a báró ujra,ugyan azt fújja, a buborékok közt sima az útja.
-Én élem az életem mi másnak az csak álom, a lassú lépteimet gyorsabbra váltom ,Aki ingyen az mellettem aki nem az meg ott hátul ,az életem kölcségei a te nevedre hárul.Itt van olyan ki szétmegy aki tömi aki szívja,nah meg oly aki az éjjszakát egy kólával kibírja.Simán mint a Beach-en napfény az égen 1 pohár a kézben s, eddig a vízben itt nincs ki féltsen,téged se kincsem, csak élek,ahogy élek,nah érted!?

Ref2X.:Néha süttetnénk a hasunk mint az amcsik a beach-en de nekünk csak ez jutott sörrel a kézben, néha próbáljuk elhinni,hogy problémánk nincsen , de amíg lehet az életet élvezem.

Születéstől halálig csak nyomjuk a show-t és nem izgulunk na hát addig van jó élet,még a csajok az ágyban és a csocsó a szájban a pia,az alkalom, a verda garázsban.
Boldogság egészen kezdettől végig mi nem élünk úgy ahogyan elvárják tőlünk.Életvidám alkoholista hobbim a toppon a kritikák nem érdekelnek jobb, ha lekoptok.Nem kell sok pénz hogy jól érezzük magunk, mert a kutyákkal együtt egy nagy család vagyunk ,el lazulunk,így csendben szépen így élünk mi szolnok népe.
Süttetem a hasam mindig nyáron télen azt várom de mindig álljon a káróm,hogyha fekszem a lányon itt van a 3 kutya meg a klikk ,ezek itt együtt töltjük a napjainkat megnehezítik...mert nektek is mindig ez kell meló után szórakozás nincs megállás tekerés gyujtás aztán úszás,földön kúszás.Mint a tulzás itt a tilzás reggeltől estig .....odabaszás nah csá röviden ennyi de nicnsen vége ellazít a szövegem a zene tetejébe.
Itt /itt/ van a Dynaszti ezt /ezt/ kell /kell/ érezni! Ne kérdezdki a leckét úgyis tudom szolnok város M.O. Babylon. paradicsom fennt szinten éldegélünk piázgatunk midnen úgy nappalomból Szolnok város M.O. Babylon

Ref2X.:Néha süttetnénk a hasunk mint az amcsik a beach-en de nekünk csak ez jutott sörrel a kézben, néha próbáljuk elhinni,hogy problémánk nincsen , de amíg lehet az életet élvezem.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Átadták a Fonogram-díjakat: íme a 2024-es nyertesek



Szakmai elismerésben részesült a hazai klasszikus pop-rock kategóriában a Zaporozsec zenekar. A magyar modern pop-rock mezőnyben Paulina győzedelmeskedett. Az alternatív/indie-rock jelöltek közül nyert a Carson Coma, akik 2020-ban még az év felfedezettje díját vitték el. A hazai hard rock/metal esélyesei közül a Thy Catafalque lett a legjobb, ezzel immár dupla Fonogram-díjasokká váltak. Az elektronikus zenei produkciók közül Saya Noé albuma lett a befutó, a hazai rap/hip-hop kategóriában pedig Pogány Induló szerezte meg a szakmai elismerést.



A speciális zenei kategóriákban díjazták idén Raul x Nótár Mary, a 4S Street, Paár Julcsi, a Nagy Emma Quintet és a Góbé aktuális albumait és hangfelvételeit.



A 2023-as év felfedezettje Ótvar Pestis, míg az év hangfelvétele kategóriában közönségszavazás során Rúzsa Magdolna "Elmegyek" című dalára voksoltak a legtöbben.




A Fonogram - Magyar Zenei Díj nemzetközi kategóriáiban ők lettek a legjobbak: The Rolling Stones, Miley Cyrus, Queens Of The Stone Age, Peggy Gou, Jack Harlow, Metallica.




A 2024-es életműdíjak bejelentésére május első hetében kerül sor.





Fonogram - Magyar Zenei Díj



A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) több mint három évtizede minden évben odaítéli a különböző zenei stílusok hazai és nemzetközi legjobbjainak az őket megillető szakmai elismeréseket. 2024 sem volt kivétel, Fonogram - Magyar Zenei Díj néven idén már 21. alkalommal hirdettek győzteseket.



Fonogram-nap



Egész napos interaktív műsorfolyam 2024. április 27-én, szombaton a Fonogram - Magyar Zenei Díj weboldalán, valamint párhuzamosan négy közösségimédia-felületén (Facebook, TikTok, Instagram, YouTube).


A díjátadás utáni pillanatokba ezúttal a megszokott videóüdvözletek mellett betekinthetünk egy-egy rövid interjú formájában is. Ezeknek elsődleges felületet a TikTok biztosított, az interjúkat a nyertes művészekkel a platformon jól ismert Kovács Kristóf készítette.



Szakmai szavazás, mindig megújuló zsűri



Idén is egy zenei szakemberekből, újságírókból és zenészekből álló, összesen 25 tagú szakmai zsűri döntött arról, hogy a beérkezett, ismét rekord mennyiségű, mintegy 1700 egyedi nevezés közül kik legyenek a 18 kategória jelöltjei, majd pedig nyertesei.



A korábbi zsűritagok mellé - mint például Abaházi Csaba (Retro Rádió), Bazsa Péter (Rádió 1, 103.9 Rock FM, Base FM), Bíró Zsolt Dred (Magyar Könnyűzeneszerzők és Szövegírók Egyesülete, NKA, Zenebutik), Both Miklós (Hagyományok Háza), Juhász Edina (Lángoló), Orbán-Mikus Tamara (Sláger FM), Rónai András (Recorder), Sajó Dávid (Telex After), Szűts László (MAHASZ) vagy épp Weyer Balázs (Music Hungary Szövetség) - idén is csatlakoztak új szakemberek. Így Boros Gáborral (DJ, újságíró), Farkasházi Rékával (Fonogram-díjas énekesnő), Fehér Gáborral (Bohemian Betyars, Mordái), Regán Lilivel (DJ, műsorvezető) és Zselinszky Zsaklinnal (Paloznaki Jazzpiknik) színesedett a csapat. A teljes tagság megnézhető ide kattintva: https://fonogram.hu/zsuri.




Tavalyi Fonogram-nyertesek konferálták fel az idei jelölteket




A 2024-es jelölt kampány különlegessége volt, hogy tavalyi nyertesek harangozták be a Fonogram-díj idei esélyeseit. Így többek között Majka, Molnár Tamás, Caramel, a Margaret Island, a ValMar, a Platon Karataev és a 4S Street tagjai, illetve László Attila vagy Peter Šrámek mutatta be a különböző kategóriák mezőnyeit.


Hallgasd meg a nyertesek egy-egy dalát egy lejátszási listában!



Spotify-playlist:

https://open.spotify.com/playlist/2S1SbkMr1b3bMH73D0vnat



YouTube-videóplaylist:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLTPL3XfLefNj-XdtEBpedUGcm_jdj5AL1



Fotó: Fonogram