kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Demjén Ferenc: Vár rám egy angyal

Vár rám egy angyal

Szállnék egyszer majd az égben
Feljebb, mint bárki eddig szállt
Mert ott is vár reám egy angyal
Épp úgy talán, mint lent a földön mindig várt
Rég nem hiszem már
Hogy úgy ér véget a nyár
Hogy a Nap melegéből
A lét gyönyöréből ne kapnál
Inkább hiszem, tán lesz más is még ezután
Mert még sohase volt,
Hogy jobb ne lehetne talán
Ne féltsél hát amíg közelben állsz
Ha egyszer majd messzebbről látsz
Csak szállnék egyszer majd az égben…
ref.
Volt, hogy több is várt, mégse hidd azt hát,
Ha lenézek sok fellegen át, bár megszakadt rég,
Nem fájdul meg újra a szívem
Azt se hidd el még, hogy elszólíthat az ég
Míg kezed a testemen,
Szíved a lelkemen érzem
Ne féljél hát, amíg mellettem állsz
Ne várd, míg csak messzebbről látsz
Csak szállnék egyszer fenn az égben…
Volt, hogy több is várt…
Én tudom, hogy mást is várhat egy angyal
Az angyal nekem Te legyél
Hát ne hagyd, hogy most belém bújjon az ördög
És ne jussak az égbe ezért
Mert én viszlek téged most rögtön az égbe
S, hogy velem együtt oda is érj
Hát fogd be a számat a száddal és csókolj
S az égig egy szót se beszélj
Ne féljél hát, amíg mellettem állsz
Ne várj, míg csak messzebbről látsz
És szállunk egyszer majd az égben…

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.