kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
FankaDeli: Héj bébi

Héj bébi

Elmondom, hogy mi van, a frankót, de csak egyszer
100-ból 99 kétszínű ember
persze az igazság is relatív, mint bármi,
hazudsz, mint a vízfolyás, nem tudok mit csinálni
héj bébi, ha rád nézek látlak meztelenül
mer a férfi az ilyen, tudod gyárilag így kerül ki a street- re
a feneked a legdrágább ékszer,
és igazából nem akarlak téged, csak kétszer
mert harmadjára beleszólnál az életembe
és bocsika de tényleg nem emlékszem a nevedre
bár tök mindegy, mert hazudik az összes szentszűz pina,
hisz a álmaiban naphosszat sikítva lovagolna
nem lovon, hanem faszon, ha esetleg nem érted
de tuti meglövöm ha hozzám egy ilyen betéved
és a tinik, mit gondolsz? nézik a mesét
a 14 éves lányod hidd el, szarrá kefélték,
mert elömlik a pornó, csak seggbe, de vagy hárman,
a kis roli ismerősről akkor még nem is pofáztam
ezt nézi a fiad is, amíg te dolgozol,
tudja a kis hamis, hogy így is úgyis hozol
valami csajt hétvégén, ha anyu lelépett,
de nem bántjátok egymás dolgát, ez közös érdek
sőt én sem vagyok őszinte, hisz rég meg mondanám,
a 16 éves szomszédlányt azonnal megrontanám
a kor meg ne tévesszen, többet tud mint anyád
mit gondolsz mért van a negyveneseknek lapát?
apu is majd beújít egy csinibb szőkére,
akinek tesóddal egykorú a nővére

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.