kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Sub Bass Monster: Itiner

Itiner

Oké, majd a murvás részen figyeljé jó? Kövekre.. mer nagyon dobájja őket. Annál a bazinagy bukkanónál jó majd csak okosan, mert nemkéne eldobni a vasat. Jó? Na, nézzük miből élünk akkó.
Sima ballal kezdünk, sima bal, és a végén húz, bukkan egyenes nyolcvan, bal három tempó sodor, ötven erős tempó és levág, a patkára figyel, jobb kettő hajtű, ezaz, és már állsz rá, és már állsz rá! Száz erős balstirt kurvára, vízre figyel, és tempó, és rövid féktáv, lassító, folyatod folyatod át úton, tempó háromszáz balstirt, sima bal, sima jobb, szigorú bal három és kétszáz tempó, bukkan! Bukkan!! Vagy... az isten mondom hogy bukkan! Minden rendbe van? Az autó? Jó ne állítsad le. Mondom, hogy ne állítsad le... indítsd el...

Hírek
Hírek

Budapest Bár koncert 07.04-én

Teljes létszámban a Budapest Parkban


Különleges koncerten vehetsz részt, ha július 4-én este a Budapest Parkba látogatsz!

A fellépő a Budapest Bár lesz, az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei vállalkozása, hiszen filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres dalokat dolgoznak fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében, újrahangolva sokak által ismert dallamokat.
 
Az idei Budapest Parkos koncert különlegessége, hogy ez lesz az egyetlen este, ahol mindegyik zenész látható majd a színpadon!

Ha a koncerttel kapcsolatos információkat keresed, jegyet szeretnél vásárolni, IDE kattints, ha pedig Budapest Bár dalszövegeket böngésznél, a Zeneszöveg.hu-n megteheted!