kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Vészbejárat: Nem vagyok

Nem vagyok

refr: Sok minden nem vagyok, az illúzióim sem túl nagyok, de egyet bátran állítok: úgy ahogy vagyok Jézus elfogadott!

1. Kár a gőzért, az energiáért, ezért az egész agymosásért. Hiába mondják, nyomatják, a képernyőből sugározzák. Nem vagyok luk szkájvóker, nem rokonom a denevérember, nincs illúzióm, se lézerkardom. Pisztoly helyett a szavamat tartom. Nem vagyok Petőfi Sándor, a rím néha kín, de az üzenet bátor. Bár nem vagyok én a Bredpitt, életem csendes, és meghitt. Nem vagyok gengszter, csak egy kis ember. A jót ismerem. A gagyi, mondd, mér kell? Nem vagyok isten, nem vagyok majom, én hadd legyek én - na ez a bajom...

refr: sok minden nem vagyok ...

2. A zsebem nincs tele, a cipőm se fényes, a lábméretem is csak 44-es. Nem vagyok Einstein, az ikúm? az átlag. A bicepszemtől sem mész falnak. Nincsen bombám, nincsen késem, ha nem gyengét, akkor az igazat védem. A hírnév sem érték, csupán egy eszköz, nem adjuk fel, ha a válasz: nem, kösz… Jól hallod, sok minden nem vagyok, de éjszaka nyugodtan alhatok. Értékes vagyok, nem kell félnem, mert Isten fia meghalt értem. Vele a szívem van tele, a jövőm is fényes. Az ilyen ember bármire képes. Még van kegyelem, de az idő véges, élj hát vele, hogy igazán éljhess!

refr: sok minden nem vagyok…

Hírek
Hírek

Songbook Songwriting Camp 2019 - részletek a DEX-en

Gyere el a DEX-re és értesülj elsőként az SBSC 2019-ről!

Hagyományt teremtettünk, hiszen idén harmadik alkalommal rendezzük meg a Songbook Songwriting Camp-et!

A 3. magyarországi, nemzetközi dalszerző tábor izgalmas, gyümölcsöző és felejthetetlen 5 napjára 2019. november 6-10-ig kerül sor.
Az eseményről jelenleg tudható részleteket, valamint a korábbi táborok élményeit, tapasztalatait február 18-án 17.15 órakor a DEX-en (Dalszerző Expo) osztjuk meg veletek, melyek helyszíne a BMC (Budapest Music Center) lesz. Angol nyelvű előadásunk a Könyvtárban lesz.

Gyertek el, nehogy lemaradjatok az év legnépszerűbb dalszerző eseményének részleteiről!


JEGYVÁSÁRLÁS ITT!


A helyszín elérhetőségei:
Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.
Telefonszám: +36 1 216 7894
Email: info@bmc.hu