dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Vészbejárat: Nem vagyok

Nem vagyok

refr: Sok minden nem vagyok, az illúzióim sem túl nagyok, de egyet bátran állítok: úgy ahogy vagyok Jézus elfogadott!

1. Kár a gőzért, az energiáért, ezért az egész agymosásért. Hiába mondják, nyomatják, a képernyőből sugározzák. Nem vagyok luk szkájvóker, nem rokonom a denevérember, nincs illúzióm, se lézerkardom. Pisztoly helyett a szavamat tartom. Nem vagyok Petőfi Sándor, a rím néha kín, de az üzenet bátor. Bár nem vagyok én a Bredpitt, életem csendes, és meghitt. Nem vagyok gengszter, csak egy kis ember. A jót ismerem. A gagyi, mondd, mér kell? Nem vagyok isten, nem vagyok majom, én hadd legyek én - na ez a bajom...

refr: sok minden nem vagyok ...

2. A zsebem nincs tele, a cipőm se fényes, a lábméretem is csak 44-es. Nem vagyok Einstein, az ikúm? az átlag. A bicepszemtől sem mész falnak. Nincsen bombám, nincsen késem, ha nem gyengét, akkor az igazat védem. A hírnév sem érték, csupán egy eszköz, nem adjuk fel, ha a válasz: nem, kösz… Jól hallod, sok minden nem vagyok, de éjszaka nyugodtan alhatok. Értékes vagyok, nem kell félnem, mert Isten fia meghalt értem. Vele a szívem van tele, a jövőm is fényes. Az ilyen ember bármire képes. Még van kegyelem, de az idő véges, élj hát vele, hogy igazán éljhess!

refr: sok minden nem vagyok…

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!