kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Presszó Tangó Libidó: KKEU

KKEU

Mikor a
Kocsmába betér a hetéra
És egy liter bort nekem kimér a kiméra
Akkor megérzi a vesztét a sok esztéta
Akkor megérzi a vesztét a sok esztéta

Gyanakodva nézi egy hárpia
Ahogy lecsúszik a torkomon az a pár pia
Kívülről csak válság, belül már krízis
Még szerencse hogy belül van a legfelsőbb íz is

Kelet középeurópai emberek
Nem segítenek a globális rendszerek
Meggyullad a kezembe cigis doboz
Kicsit alkoholista leszek kicsit öngyilkos

Persze
Van a pénztárcámban még egy-két identitás
Majd felváltom ha kapok érte örök lakást
Hajajj megint betli lett az ulti
A szabadságom megváltja egy hatalmas multi (murti)

No de nem is nagyon maradt már mi ellen tiltakozz
Tökéletesek a tükrök bennük szíved tiszta kosz
Az ország már rendben, csak te lehetsz hibás
Kimegy a divatból lassan az önpusztítás

Bocsánat de
Ma egy kicsit olyan ideges vagyok
Csak a száddal tehetsz az én számra lakatot
Az a lehetetlen élet ami bennem él
Az a lehetetlen élet ami benn nem él

Kelet középeurópai emberek
Nem segítenek a globális rendszerek
Meggyullad a kezembe cigis doboz
Kicsit alkoholista leszek de legalább a szívem dobog

Szép a bugyid, jó a kaja nálatok
Teccik ez a posztranszcendens állapot
A lehetetlen élet ami bennem él
A végén még lenyugszik majd a kedvedért

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.