kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Hőna D: Végtelen

Végtelen

Kiülök a teraszra azt rágyújtok egy szivarra
a szomszéd meg beszól mi van te mihaszna
a pofáját grimaszra húzza itt nekem
ne aggódj öreg a csikket el teszem
a nyakamba veszem a nagy világot
fejemen zenélnek a kannibálok
ritmusra lépek egy hintához érve
belehuppanok whiskivel a kézbe
végre(végre) csak erre vártam
bár tudom ciki hogy egy üveg a társam
mégis ő mindig jó kedvre derít
alkoholista lennék ezek szerint
mindegy részegen nézem az eget
hátha kiolvasok egy csillagból egy jelet
valyon ki szeret valyon ki nevet
mikor a Földről majd messzire megyek
távozom én távol az űrbe
ahol a gravitáció sem gyűrne
senkinek nem kéne hogy Hőna D-t tűrje
utálják páran ezt már leszűrte
megpihenek a poros tejúton
olyan pici vagyok akár egy neutron
a világ ti vagytok könnyen rám léptek
de én alulról is a szemetekbe nézek
aztán elrepülök joda mesterhez
csak ne mondja azt hogy nem kellesz
akkor én is Jedi lovag leszek
Darth Moul-lal együtt majd vígan whiskyzek
Darth Wédert meg pirosra festem
öregem ez a fekete túl snass nekem
de felébredek a tejúton egy űrhajó zajára
megzavarta az álmom menjen az anyjába

Refr.
Nézem csak nézem a végtelent
csillagok nekem a lételem
nem várok mást csak hogy ott legyek
találok fennt ennél jobb helyet

Hírek
Hírek

2018 első toplistái a Zeneszöveg.hu látogatottsága alapján

Tavaly év végén készítetünk nektek egy "ünnepi toplistás" cikket, akkor természetesen, taroltak a Karácsonyi dalok (persze, nem minden esetben, de általánosságban ez volt a jellemző) - most azonban azt vizsgáltuk, hogy az év kezdete, az, hogy újra fel kell venni a munkát és bele kell állni a sokszor komor hétköznapokba, az olykor borongós avgy épp napszütéses, de mindeképp változékony időjárást is el kell viselni valahogyan - szóval, hogy mindez hogyan befolyásolja a zenehallgatási szokásaitokat. 


TOP ELŐADÓK


A magyar nóták még mindig annyira népszerűek a körötökben, hogy sokszor akármennyire is szeretné letagadni a magyar, nem tud elvonatkoztatni attól, ami a vérében van. Ráadásul most, hogy már Hungarikum is a magyar nóta, egyáltalán nem kell ezen csodálkozni és nem is szégyellnivaló, hiszen történelmi örökségünk része.
Dalszöveg itt.


G.w.M és Missh még mindig kötelezően megemlítendő, amikor a dobogó közeli előadókról van szó. A két zenész népszerűségét mi sem mutatja jobban, hogy termékenységük egyenesen arányos nézettségükkel: a Youtube-látogatottságuk egyre növekszik, mindezt úgy, hogy kis túlzással minden nap megjelentetnek egy klipet vagy lyrics videót a csatornájukon. A legutóbbi feat, amelyet Burai Krisztiánnal jegyeznek, már háromilliós nézettség felett jár a legnagyobb videómegosztón, alig egy hónap alatt.
Dalszöveg itt.


TOP DALSZÖVEGEK


Ahogyan az már decemberben is látszott a toplistákból, Majka és a kilencvenes évek nosztalgiája az egsz országot visszarepítette a fiatalkorába, aki pedig nem érti, hogy "miről szólt a kilencvenes évek", az is dúdolja a Mindenki táncolt, hiszen óriási telitalálat mind a zene, mind a szöveg, pláne, ha még a videót is megnézitek hozzá. 

Dalszöveg itt.

A Halott Pénz, mint hazánk jelenleg egyik legnépszerűbb zenekara, gyakorlatilag bármilyen dallal megjelenhet, abból biztosan sláger és rövid idő alatt közönségkedvenc lesz. Nem feltételnül rukkolnak elő minden esetben olyan erős szövegekkel, mint például az Élnünk kellett volna, a Helló lányok vagy a Feneked a gyengém, de az Ahol a május földet ér is tisztességesen teljesít a Youtube-on és masszívan tartja magát az oldalunkon is a legnézettebb dalszövegek között.

Itt tudod elolvasni a szöveget.

Dorina, aki egyik pillanatról a másikra lett ismert hazánkban, vélhetően a Szilveszteri partiszezonnak is köszönheti, hogy a Buli van című slágere egycsapásra a legkeresettebb dalszövegek között találta magát. A Youtube-on rendkívül magas, nyolcmillió feletti nézetsséget ért el a videóklipjével, kicsivel kevesebb, mint fél év alatt, ami a hazai számokat tekintve kiemelkedően gyorsan növekvő és magas szám.


Szöveg itt.További toplistákért kattints IDE.