dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Dopeman vs. Majka: Villa rap

Villa rap

Majka: Hatalmas csók innen magyarország egyetlen,luxusbörtönéből!
A kocka pörög, a létszám csökken, de mi rettenet nagyok vagyunk!Tehát szem kinyit, pofa befog, jön a 8 suttyó meg egy hip-hop maffiózó, 8. kerületi gádzsó.

Oki: Oki vagyok apám, Irén volt a babám. Megcsináltam faszán, hogy zsibbadt lett a cerkám. Dobok neki puszit, köszönöm a punit! A szex idebent ritka, küldjed már a hugit!

Györgyi: Én lennék a Györgyi, a nagyszívű, de banya, velem mindig mindenkinek van valami baja! Nem értem ám öcsém, hogy mi a problémátok,á llandóan takarítok,mosok,főzök rátok!

Lorenzo: Lorenzot látod a Devergoból, Lehet neked too much d e a Való villa pártol, tudod a hullámok nekem az igazi K.O. mer a kawámon kívül nekem a társam csak carlo

Szabi: Szabit halljátok a Békési fickót! Tizenhárman fogdossák a kételkedő fickót!

refr.: A Való villa sokaknak az álma, de időközben fölébredtem én. Mert 2 hónapja bevagyunk mi zárva, hogy mit vállaltam nem is tudtam én!

Majka: Majka papa itt van, egy nagyon kóser csákó! Egy senki házi tróger,egy borsodi putto. A bátyám meg én, tudod két ózdi rém ami tény az a vér,ami 100 fokon ég!

Leslie: Leslie vagyok bartyó, a fürdő szobából! Ha ki akarnál hívni, én lefejellek párszor! Olajos testemet Nóri kenegeti, akinek a mikit most oda fogom adni!

Nóri: Nóri baby vagyok,egy ennivaló kislány!Valójában mégis,igazi boszorkány, aki felpezsdíti idebent az életet! Most megmutatom neked az én énemet.

Szabi: Sokat láttam tesó, az egész világból, de még mindig nem tanultunk a saját hibánkból!

refr.2x

Ági: Vállaltam, hogy megmutatom az arcom, s te hallod azt is, ha megremeg néha a hangom. Elhiszem, hogy valóra válnak az álmok, te rámszólsz de én nevetve tovább állok!

Dopeman: Egyenesen a Villából, ez a terror háza, ide vagyok zárva 8 félelmetes pszichopatával. Ezek nagyon ki vannak. Megtámadtak ahogy megérkeztem. Mentsenek ki innen, küldjék értem a vöröskeresztet! Enszt,...nem bírom itt tovább,nem! Anya haza akarok menni! Hiányzol anya! Egy őrült madár, iszonyatos decibelekkel sípol állandóan a fejembe. És a külvilágból meg hülye SMS-eket küldözgetnek! És mikor ezek itt, itt elolvassák, akkor, akkor, addig így viszonylag csendes elme betegek akkor megvadulnak, törnek-zúznak. Nem csoda,hogy elvették a késem! Félek tőlük! Félek tőlük kifejezetten. Látod, most megin' kezdődik! Utolsó jelentésemet küldöm, nagyon kivagyok idegileg. Haza akarok menni, anya hiányzol! Puszilok mindenkit, Dopeman Laci voltam a Való villából. Ha többet nem hallanátok felőlem, akkor az itt lakók gyomrába végeztem. Ezekhez képest Hannibal Lechter egy született angyal, ne bántsatok könyörgöm! Csácsumicsá!

Hírek
Hírek

Valentin napon debütál nálunk a THA SHUDRAS új klipje

Ez itt az ÉRZÉS!


Dobpergéééés.....Fogadjátok szeretettel a  Tha Shudras legújabb videóklipjét, az ÉRZÉSt!


Helyettünk inkább meséljen Molnár Tibi/Trap Kapitány/Freddie Shuman/FMan, aki így fogalmazott a dal és a klip születésének személyes okairól, előzményeiről:


"A dal arról szól, hogy hétről-hétre fogadod ágyadban a "pácienseket", majd egyszer csak belebotlasz egy olyan delikvensbe, akitől nem szeretnél mihamarabb megszabadulni, sőt, akár meg is reggeliznél vele másnap...
Egy olyan fiú szemszögéből írtuk a szöveget, akivel még nem történt ilyen, és nem is tudja pontosan, hogy mi ez az ÉRZÉS és, hogy hogyan kell ezt elmondani egy lánynak!"

Az új klippel és a dalszöveggel kívánunk Nektek Szerelmes Valentin Napot!