dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Rúzsa Magdi: Most élsz

Rúzsa Magdi - Most élsz

off off off off off
Dívák
Előadó: Rúzsa Magdi
Album: Dívák
Megjelenés: 2007
Hossz: 0:00
Szövegírók: S. Nagy István
Zeneszerzők: Máté Péter
Kiadó: Universal
Stílus: Pop
Címkék: élet, életérzés, emlék, érzelmes, fájdalom, feldolgozás, filozófikus, fohász, fülbemászó, igaz, lelkis, retro, sírós, sláger, szomorú [+]
Miről szól a(z) 'Most élsz' dalszöveg ?
Az idő folyamatosan változik, mint az olvadó jégvirág, és a boldogság egyszer véget ér. Egyedül állsz, mint egy falevél a domb tetején, a holdfény köszön és a szél elvisz. Mindig van remény, minden pillanat ünnepi és hinni kell ebben. Most kell élni, figyelni a jelenre, mert minden hiba visszaköszön. Értékeljük a nyarat, örüljünk annak, hogy van, aki vár ránk, és szeretettel ölel át.
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 5, összesen 163846 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Most élsz

Olvad az idő, mint a halvány jégvirág
és a tűnő boldogság majd véget ér.
Ott állsz egyedül, falevél a dombtetőn,
álmos holdfény rád köszön, s elfúj a szél.

Addig van remény, minden perc ünnepel.
Hisz mindig van remény, hinni kell, ó, hidd hát el.

Most élj, most vigyázz, hogy jól csináld,
mert a legapróbb hibád megbosszulja önmagát.
Most élsz, most örülj, hogy szép a nyár,
most örülj, hogy van ki vár és a két karjába zár.

Most, most, most élsz, most örülj, hogy szép a nyár,
most örülj, hogy van ki vár és a két karjába zár.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

cserihanna kíméletlen párbeszédet folytat a bennünk élő szörnnyel új dalában

cserihanna új felvétele a lírai hangszerek és lo-fi beütésű, nyugalmas lüktetés hirtelen egy merőben más, feldúlt szövegvilággal találja szembe magát. Ettől valahogy még fájdalmasabb az egész téma, amelyet a „Szörny vagyok” című zene megfogalmaz. Az énekesnő megszokott, mély lélektani miliőjében debütál és feloldást már csak április 5-ei önálló, teltházas estjére ígér, amikor megkísérel felszabadítani saját magát és közönségét a társadalmi és belülről fakadó béklyóktól.

 

„A „Szörny vagyok” című szám egy intim vallomás arról, hogy milyen az általunk csúnyának vélt arcunk, hogy az önutálat hogyan változtat át minket időnként frusztrált szörnyekké, és milyen az, ha a hozzánk legközelebb állók elől ezt minden igyekezetünk ellenére sem tudjuk elrejteni.



cserihanna-dalszövegek itt.


A legelviselhetetlenebb verziónkat ugyanis a barátaink, a párunk vagy a családunk is megtapasztalják időnként, sőt néha egyenesen ők esnek áldozatául ennek a bennünk feléledő szörnynek. A legmélyebb félelmemet, a saját szerethetőségemmel kapcsolatos kételyeimet igyekeztem ebben a dalban megfogalmazni” – árulta el a pécsi születésű énekesnő-dalszerző szerzeményéről.




 

Hanna eddigi, kétéves zeneipari jelenlétével, hitelesen kapcsolódva önmagához elérte, hogy egyre hangosabb szócsöve legyen a mai, átlagos felnőttek lelki világának, akiknek piszok rögös az önismerethez és az önelfogadáshoz vezető út. Igazi mintapéldák erre az „Akinek én sok vagyok”, a „ZSIRÁFHÁT”, a „pánick”, az „Őrült nő”, vagy a „ma se csináltam rohadtul semmit” című darabok.

 

A debütáló „Szörny vagyok” időzítése pedig nem véletlen, ugyanis az előadó éppen egy hét múlva igyekszik leszámolni a hétfejű sárkánnyal és szakítani az önostromló gondolatokkal az Akvárium Klubban.




Fotók: cserihanna