dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
A vörös malom (musical): Rap 1

Rap 1

Őfelségét érdekli a találmány! Reméli, nem csupán vásári mutatvány! Amit ő kíván, nem holmi csinálmány
Pokol fajnak dicsősége világszám!

Őfelsége kifejezett óhaja, mellőzzük a protokollt a pokolba!
Ezért azt mondja, ne is ragozzam, térjünk rögtön a dologra!

Magister: A felség óhaja parancs! Úgyhát felséges uram, magas kormány, engedelmükkel röviden ismertetni fogom találmányom lényegét. Én egy emberrontó gépet csináltam. Műszaki neve pszicho korruptor. Psziché az lélek, korrumper annyit tesz, mint elrontani, Pszicho korruptor, tehát lélekrontó. Az én gépem, igazi büszke, ördögi gondolat. Beledobsz egy ártatlan, tiszta, becsületes embert és egy óra múlva a másik végén kijön egy kész gazember! Ahogy beledobod a jóembert, sorra örli meg az illúzióit, koptatja a hitét, szaggatja a tisztességét, megtöri a szeretetét, bepiszkolja a szerelmét, megkeményíti a szívét, elveszi a becsületét, megörli, mint a malom mindazt, ami benne nemes, ami isteni!

Őfelsége:
Bravo, Bravo, Bravo!

Magister:
Fenn a Földön már régóta vannak ilyen emberrontó intézmények. A nagyvárosok. Az ártatlan, vidéki jófiú felmegy Párizsba, és Párizs húsz év alatt elrontja. De ez húsz év!
Az én gépem elvégzi mindazt hatvan perc alatt, amire egy bűnös nagyvárosnak húsz évre van szüksége.

Őfelsége:
Bravo, Bravo, Bravo!

Őfelsége kívánja, hogy részletezze, miből van összetéve az Ön csodagépe, pár szóban, persze konkrétan, adja elő, mi mennyi és honnét van!

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!