kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
A vörös malom (musical): Rap 1

Rap 1

Őfelségét érdekli a találmány! Reméli, nem csupán vásári mutatvány! Amit ő kíván, nem holmi csinálmány
Pokol fajnak dicsősége világszám!

Őfelsége kifejezett óhaja, mellőzzük a protokollt a pokolba!
Ezért azt mondja, ne is ragozzam, térjünk rögtön a dologra!

Magister: A felség óhaja parancs! Úgyhát felséges uram, magas kormány, engedelmükkel röviden ismertetni fogom találmányom lényegét. Én egy emberrontó gépet csináltam. Műszaki neve pszicho korruptor. Psziché az lélek, korrumper annyit tesz, mint elrontani, Pszicho korruptor, tehát lélekrontó. Az én gépem, igazi büszke, ördögi gondolat. Beledobsz egy ártatlan, tiszta, becsületes embert és egy óra múlva a másik végén kijön egy kész gazember! Ahogy beledobod a jóembert, sorra örli meg az illúzióit, koptatja a hitét, szaggatja a tisztességét, megtöri a szeretetét, bepiszkolja a szerelmét, megkeményíti a szívét, elveszi a becsületét, megörli, mint a malom mindazt, ami benne nemes, ami isteni!

Őfelsége:
Bravo, Bravo, Bravo!

Magister:
Fenn a Földön már régóta vannak ilyen emberrontó intézmények. A nagyvárosok. Az ártatlan, vidéki jófiú felmegy Párizsba, és Párizs húsz év alatt elrontja. De ez húsz év!
Az én gépem elvégzi mindazt hatvan perc alatt, amire egy bűnös nagyvárosnak húsz évre van szüksége.

Őfelsége:
Bravo, Bravo, Bravo!

Őfelsége kívánja, hogy részletezze, miből van összetéve az Ön csodagépe, pár szóban, persze konkrétan, adja elő, mi mennyi és honnét van!

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!