dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Oj Sámson: O.J. Bond (vs. Blow-Feld)

Oj Sámson - O.J. Bond (vs. Blow-Feld)

off off off off off
Best Of... (Plastic Jungle)
Előadó: Oj Sámson
Album: Best Of... (Plastic Jungle)
Megjelenés: 1998
Hossz: 4:13
Szövegírók: Zana Zoltán
Marosi Tamás Z
Sámson Gábor
Norman Monty
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Dance Pool
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 7, összesen 9741 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

O.J. Bond (vs. Blow-Feld)

Zolee: Jeeee! Ez itt von Blow-Feld, a legrosszabb rossz, a megtestesült gonosz, ha velem vagy király, ha az a majom Bond tetszik...hm: Bazd meg!


O.J. Sámson: A főhős vagyok, a legnagyobb mester, kit nem tanítottak félni, de retteg minden gengszter, a nulla-nulla-hetes, a névtelen neves az előrelátó, golyóálló és minden esetben ügyes aki élni tud, az legalább kétszer él s közben nem számít, hogy az élet mennyit ér, finom a bor, finom a nő, elegáns a kocsi - ez a fő akadály csak egy lehet - és éppen itt jön ő:

Ganxsta Zolee: Enyém lesz a föld és enyém lesz az űr, Nincs semmi zűr, aki mindent akar, de semmit se tűr. Ördögi vagyok mint Drax, mindent megkapsz Velem vagy ellenem, bazd meg, de gyerünk Te választasz. Ami kell az enyém, megszerzem mint az afgán Kamal. Stavro csak gyűlöl, senkit se kamál. Nem kérem csak elveszem ami kell, hogyha kell. Egy szarházi Bond engem nem érdekel.

MY NAME IS BOND - O.J. BOND,
de itt van Blow-feld - ez itt a gond! x4

Ganxsta Zolee: Stavro Blofeld, nekem ez jó, neked ez a rossz. Megtörlek Bond, mint vasfog, a Jaws. Rosszabb vagyok, mint az oroszok Afganisztánban. Nincs az a kibaszás amit meg nem csináltam. Kezemben a fegyver, leszedlek és helyreáll a rend. Neked annyi, nem hibázhatlak el mint a Red Grant. Scaramanga a mesterlövész, vagy Kanaga, a szadista állat, Bond! Mind jobbak nálad.

O.J. Sámson: Hiába futsz, pokolra jutsz, adok egy mattot és lenyúlom a nődet, ha éppen nem vagy ott. Érted beutazom a Földet, át a tengeren, hegyen - szövi már a hálóját a Jungle-O-Seven. A Vodka-Martini keverve sosem jó és az Aston Martin is néha léghajó. A kémek krémje, réme, Moneypenny-félék nagy szerelme, "M" mondja, "Q" mutatja: nincs gond:

MY NAME IS BOND - O.J. BOND,
de itt van Blow-Feld - ez itt a gond! x4

My name is Bond- - O. J. Bond,
de itt van Blow-Feld - ez itt a gond! x6
Jeeeeeeaaaah!
My name is Bond - O.J. Bond,
de itt van Blow-Feld - ez itt a gond!

My name is Bond - O.J. Bond,
de itt van Blow.Feld Jeeeeah!

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.

 

KFT-dalszövegek itt.


Hallgasd végig az albumot itt.

 

A korongról a "Te vagy az, aki kell" című felvételt már korábban megismerhettük. A slágergyanús trackhez Lantos P. István fotóművész képeiből készült videóklip. Most pedig a "Valahogy nem az én napom" című újdonsághoz debütált egy geometriai alakzatokban és különböző vizuális elemekben gazdag lyric videó. A fülbemászó dalban közreműködik Háry Péter (szintetizátor), Pribojszki Mátyás (szájharmonika) és Szász Ágnes (ének) is.



 

A KFT a nyolcvanas évek legendás újhullámos együttese, a hazai elektronikus zene úttörője. A nevükhöz olyan megoldások fűződnek, amelyek évtizedekre meghatározták az elektronikus hangzást a magyar zenei életben.

 

A csapat június 20-án izgalmas koncertre készül: együtt lépnek fel a Pál Utcai Fiúk nevű zenekarral a Budapest Parkban. A véletlen úgy hozta, hogy eddig fesztiválokon is szinte alig találkoztak, most azonban közös blokkok is lesznek a műsorban. A KFT-vel ezen az estén fellép Gábor Andor UFO, Lengyelfi Eszter és a Vintage Dolls énekes trió is.





Fotók: KFT