dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
L.L. Junior: Normális-srác Szabadság

L.L. Junior - Normális-srác Szabadság

off off off off off
Album: nincs kép
Miről szól a(z) 'Normális-srác Szabadság' dalszöveg ?
Egy találkozásról szól a dal, ahol a férfi vonzódik egy csinos nőhöz, aki a tánctéren a figyelem középpontjában van. Az énekes kifejezi, hogy nem olyan, mint a többi férfi, ő igazából érzelmei vannak, és szeretne valakit, aki tiszteletben tartja őt, és nem él vissza a jószívűségével. A szerelem azonban nem tart sokáig, és a nő elhagyja őt, amit a férfi elfogad és továbblép. Az énekes azt állítja, hogy a nő soha nem fog találni jobbat nála, és kijelenti, hogy a nő csak egy idegen számára. Végül, a férfi elutasítja a nőt, aki próbálja visszaszerezni őt, és elismeri, hogy a szerelem elmúlt.
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 19, összesen 56307 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Normális-srác Szabadság

Refrén.1.
Normális srác vagyok és csak néha csajozok, akkor is csak azért mert a párom teljesen kiborít! Tudom, hogy felém nyitott vagy, talán izgalmasabb így titokaban.Ohúúú-hóóó

Versszak/1.
Emlékszem aznap éjjel úgyfénylett a hóold, a kocsiból halkan egy dögösebb hipp-happ dallam szóóolt:) Akkor-ah láttam én meg őt stílusa sexy észvesztőőő:) sexy baby, hóóó

Versszak/2.
Egy két perc múlva már a táncparketten volt az a gyönyörű lány kérette magát és a hoold fényben táncolt, a haverok mondták JU vigyázz túl veszélyes az a láááány, de ezt úgy se értik:) azt mondtam neki széplány vagy igen, az egész életemben nem láttam méég ilyet, csukd hát be a szemedet szép babám érezd a szíved ritmusát, ellene nem tudsz tenni mááár beléd búújt:) oooh

Refrén.1.-"-

Versszak/3.
Na nehogy asszidd már, hogy olyan vagyok mint a többi srác, aki csak oltogat és ha megvoltál már tovább áll, én igazi érzelmeket adok a neked e baby dee, de sokan a jószívemmel szoktak vissza élni óoh:)
de sokan a dalszövegekbő félre értenek, mert ha valaki csajozik rá mondják rögtön szívtelen pedig a szívemet odadom annak aki egy yoo szót szól nekem, de mégis ÉN MARADOK A ROSSZFIÚ HÁT ÉN NEM ÉRTEM ET:), miért baj?, ha odamegyek hozzád és szimplán azt mondom baba yool nézel ki hidd el ottvagy nálam a toppon, lehetne bármi kettönk közzöt, hogyha te most el nem rontod, nekem komoly a szándékom bizony hidd el hogyha mondom:) De sokan a stílusom miatt de félre értenek mert, hogyha valaki túlnmyitott rá mondják rögtön szívtelen, én sem vagyok ám bármivel kevesebb csak egy egyszerű normális srác:)

Verszak/4.
Váárj ne menj tovább, ja de terveket szőhetsz de sohasem győzhetsz,
hidd el jobb most máár, szabad vagyok, a láncom lehullot a lányok meg fullon a házamban nagy party vááháháháár, by by szép babám, de veszélyes hangulat de nyitott kapcsolat de menj és érezd háát:) nem haragszom rád, inkább elfelejtelek ezt jáccva megteszem één:)óú-óú-óú

Verszak/5.
A láncom lehhullot baba pikk-pakk már és tudod nem fáj, hogy itt hagytál, de ha én nem voltam neked elég más sem lesz jó, de ticsak
oltogassátok egymást az nektek jó:) De azt mondtad, hogy egy igazi pasi én meg azt, hogy egy gagyi kinek nem számít, hogy a sexed gagyi:)
Bármit tehetsz mostantól az hidegen haagy, mert mostantól csak egy idegen vaagy:) Erre mondják folt a zsákját megtalálta, de te csak me me menj csak baba bátran, a házba többet a lábadat be ne tedd elmúlt ami volt sose volt szerelem:)

Refrén.2.
A szerelem már elmúlt nem jön vissza már, megjelent és feldúlt nálam volt babám, nem értett a szóból szédíts mást tovább lehet neked szép vol de nekem ez elég volt:) Ne hullajsd a könnyed színjáték csupán , hidd el mostmár könnyeb, engedd el a múltad :asszossz megszokás lehet neked szép volt de nekem ez elég volt:)

Versszak/6.
Nincs több színhááz nincs több színdarab, az SMS-t vártad asszitted a párod de a kijelződ maradt:) mond meg miért?, mondj egy indokot, amiért én ezt kaptam mikor mindent odattam a szívem kínozod:)!

Refrén.2.-"-

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Dua Lipa új lemeze megérkezett

Végre megérkezett a pop koronázatlan királynőjének, Dua Lipának harmadik nagylemeze, a Radical Optimism, amely 11 dalból áll. Az énekesnő egyedüllétét kiemelő album első felvétele beszédesen az „End Of An Era” (azaz: egy éra vége) címet viseli és olyan slágerek gyűjteménye, mint a „Houdini”, a „Training Season” és az „Illusion”. Dua „pszichedelikus popként” írja le új lemezét, megjegyezve róla, hogy „olyan kiállások és különféle hangzások keveréke ez, amit ha csukott szemmel hallgatsz, akkor egy kész, vizuális világ tárul eléd”.

 

Hallgasd meg a lemezt itt.

 

„Az albumot a szingliségem alatt írtam” – mondta el Dua. „Mindig valami vicces történettel érkeztem a stúdióba, és mindegyik más-más dalt inspirált. Van egy lazaság és őszinteség, ami korábban nem volt meg bennem.”

 

Az album elkészítésekor a világsztár olyan kivételes művészekkel dolgozott együtt, mint Caroline Ailin (Dua Lipa: New Rules), Danny L. Harle (Caroline Polachek, Charli XCX), Tobias Jesso Jr. (Adele) és Kevin Parker, akit művésznevén Tame Impalaként ismerhet a nagyvilág.

 

 

 

Dua hozzátette: „Mindenki háttere és munkamódszerei jól összeálltak barátként és zeneileg is.” Így folytatta: „Nagyon nyitottak voltunk egymással, és úgy éreztem abban a szobában, hogy sebezhető lehetek, és szabadon beszélhetek a tapasztalataimról. Ennek a zeneisége olyan gazdagnak és izgalmasnak hatott, és szerettem volna ebben teljesen elmerülni és részese lenni.”

 

A Dua önfelfedezése által ihletett Radical Optimism egy olyan anyag, amelyben értelmet nyer a tiszta öröm és boldogság megélése azokban a helyzetekben is, amelyeket korábban lehetetlennek tűnt elfogadnunk.

 

A 11 szám közül egy igazán mély jelentésű, a „These Walls” kapott fókuszt a Spotifyon, amelyről elárulta az énekesnő a Zane Lowe-nak adott, nemrég közzétett interjújában, hogy:

 

„Van ez a közhely, hogy "ó, ha ezek a falak beszélni tudnának, tudod, mit mondanának". Szerintem érezhető az az energia, amikor besétálsz egy szobába és két ember veszekedett, vagy ideges.”

 

 


„Azt gondolom, hogy elkerülhetetlen az a beszélgetés, amit senki sem akar, de meg kell tenni, valakinek ki kell szállnia, és bármennyire is fájdalmas, ez általában megfelelő okok miatt történik, mert rólad van szó, és a megérzésed mindig megmondja, hogy valami jó vagy nem…”

 

Íme a Radical Optimism dallistája:

 

1.         End Of An Era

 

2.         Houdini

 

3.         Training Season

 

4.         These Walls

 

5.         Whatcha Doing

 

6.         French Exit

 

7.         Illusion

 

8.         Falling Forever

 

9.         Anything For Love

 

10.       Maria

 

11.       Happy For You




Fotók: Dua Lipa