kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Sub Bass Monster: Újra itt

Újra itt

Újra itt van a szörny kezeket fel, nincs semmi baj én még nem tűntem el!
Újra itt van a szörny kezeket fel, kicsi ország. hello...

Három év bús komor csend mióta lemez megjelent, közben más lett a trend, de a múltat és jelent összevetve gondolatok tömkelege lepte el az elmém (boooo) hogyha megénekelném. Mindezek megmozgatták a kezet, felélesztve a tüzet így a szövegíró füzet ismét, telni kezdett és ez teccett, a siker mégis megosztott lesz akár a kezdet. Van ki fejcsóválva mind két kezét karba tette, a fogát fente de nem voltam meg lepve mivel a sors hozzá edzett de mégsem ez a legszebb, hanem, hogy kibebaszott sok embernek teccett. Csak nekik, csak miattuk szólalok meg újra világosságot gyújtva mert a sok sutyerák sötétségbe fúlva rá döbben, hogy nem ők vannak többen így helyettem tünnek el mint szürkeszamár a ködben.

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!