dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Sub Bass Monster: Újra itt

Újra itt

Újra itt van a szörny kezeket fel, nincs semmi baj én még nem tűntem el!
Újra itt van a szörny kezeket fel, kicsi ország. hello...

Három év bús komor csend mióta lemez megjelent, közben más lett a trend, de a múltat és jelent összevetve gondolatok tömkelege lepte el az elmém (boooo) hogyha megénekelném. Mindezek megmozgatták a kezet, felélesztve a tüzet így a szövegíró füzet ismét, telni kezdett és ez teccett, a siker mégis megosztott lesz akár a kezdet. Van ki fejcsóválva mind két kezét karba tette, a fogát fente de nem voltam meg lepve mivel a sors hozzá edzett de mégsem ez a legszebb, hanem, hogy kibebaszott sok embernek teccett. Csak nekik, csak miattuk szólalok meg újra világosságot gyújtva mert a sok sutyerák sötétségbe fúlva rá döbben, hogy nem ők vannak többen így helyettem tünnek el mint szürkeszamár a ködben.

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!