dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Az Operaház fantomja (Musical): Prológus

Prológus

Árverési kikiáltó

Elkelt!
Következik a 665-ös tétel. Hölgyeim és Uraim, egy zenélő doboz, az Operaház kicsinyített mása. Ezt a tárgyat, Hölgyeim és Uraim, a színház alatti csatornában találták és még működőképes.
Kérem tekintsék meg!
Kezdhetjük talán 20 frankról!
Oh, csak bátran Hölgyeim és Uraim, akkor talán 15 frank.
15 frank! Köszönöm Uram. Igen, 20 attól az Úrtól, nagyon köszönöm.

Madame Giry

25!

Árverési kikiáltó

25 frank, nagyon köszönöm Madame Giry!
25 először, 25 másodszor!
30 frank! 30 először, 30 másodszor, 30 frank harmadszor!
Elkelt, Monsieur de Vicomte, az öné! Újabb hálás köszönet!

Raul

Szinte remekmű, az ám! Milyen szép, ahogy Cristine mondta rég. Ő sokszor emlegette nemes borítását, ravasz kis szerkezetét.
Ha mi már nem leszünk, akkor is játszik még!

Árverési kikiáltó

Következik a 666-os tétel. Egy csillár a múlt századból. Önök közöl néhányan talán emlékeznek az Operaház Fantomjának rejtélyes históriájára. Erre a rejtélyre azóta sem találtak magyarázatot. Tudomásunk szerint, Hölgyeim és Uraim, ez a csillár volt ama nevezetes katasztrófa főszereplője. Műhelyünkben megjavítattuk és részben felszereltük néhány elektromos égővel, hogy képet kapjunk róla, milyen volt fénykorában. Talán elijeszthetjük a múlt sötét árnyait egy kis világossággal!
Uraim!

Hírek
Hírek

Tha Shudras - Varázsige DALPREMIER

Hagyd, hogy elbűbájoljon a Tha Shudras!

Ebben nehéz időszakban igazán rászorulunk az önzetlen pozitivitásra.  A Tha Shudras segít mindenkinek aki igazán pozitívan szeretné újrakezdeni a mindennapokat.

"A mendemondák szerint a dalban hallható idézetek; Depresszió, Negativitás, Betegség, Szomorúság, Rosszakarók és hasonló Sötét Energiák elűzésére szolgáló POZITÍV MANTRÁK!'

Eredetileg egy réten szerettük volna kántálni a napnak, de végül a lógó esőláb miatt, egy elhagyatott, romos épületben lelt otthonra a szeánszunk, amit aznap kellett SOS átszervezni...

A videóklipet ezúttal a volt X-Faktoros Vince Lizával készítettük"- avatott be minket Molnár Tibor aka Freddie Schuman az együttes frontembere.

Hallgassátok, szeressétek az új dalt