dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Filmzenék: Ég útján

Ég útján

Ha mellettem volnál és látnám arcod még. Ha mellettem volnál, tudom, másként élnék rég. Akkor mindent értenék.

Nagy útra hívtál el, a vágy most arra hajt, oly távoli a cél, eltéved ki fél, de te hitted, hogy bírom majd!

Veled az ég útján járhatnék, a szívek szárnyán szállhatnék. Sok a táj hol nem jártam még. Hát útra fel, ha menni kell sebesen, szállj fel szív, hiszen atyám hív.

Ha jönne egyszer már egy égi hívójel. Mint szárnyas mén úgy szállnék én többé semmisem, tarthatna fel.

Ha itt lennél az ég útján járhatnék, a szívek szárnyán szállhatnék sok a táj hol nem jártam még . Hát útra fel, ha menni kell sebesen, szállj fel szív, hiszen atyám hív.

Szólj hát, tudom áldásod, hull rám, ha a hősök útján követlek én. És kék égben járok majd, a szívek szárnyán szállok majd, csupa szebbnél szebb álom hajt. Hát útra fel, ha menni kell sebesen, szállj fel szív, hiszen atyám hív, hiszen atyám hív.

Hírek
Hírek

Tha Shudras - Varázsige DALPREMIER

Hagyd, hogy elbűbájoljon a Tha Shudras!

Ebben nehéz időszakban igazán rászorulunk az önzetlen pozitivitásra.  A Tha Shudras segít mindenkinek aki igazán pozitívan szeretné újrakezdeni a mindennapokat.

"A mendemondák szerint a dalban hallható idézetek; Depresszió, Negativitás, Betegség, Szomorúság, Rosszakarók és hasonló Sötét Energiák elűzésére szolgáló POZITÍV MANTRÁK!'

Eredetileg egy réten szerettük volna kántálni a napnak, de végül a lógó esőláb miatt, egy elhagyatott, romos épületben lelt otthonra a szeánszunk, amit aznap kellett SOS átszervezni...

A videóklipet ezúttal a volt X-Faktoros Vince Lizával készítettük"- avatott be minket Molnár Tibor aka Freddie Schuman az együttes frontembere.

Hallgassátok, szeressétek az új dalt