dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Copy Con: Az időnk lejárt

Az időnk lejárt

Meghal a világ, mert az ember oly magasról szarik ránk 3..2…1..
Az időnk lejárt. Eltűnt minden jó, felesleges könnyeket hullatni. Az időnk lejár. Elmúlt minden jó, felesleges könnyeket hullatni.
Tudod, itt hamarosan fog valami rossz történni, de nem tudod, hogy gyorsabban el fog érkezni, meghaltak a virágok, meghaltak a fák. Miattunk pusztul el ez a szép világ. Az időnk lejár. Elmúlt minden jó, felesleges könnyeket hullatni. Az időnk lejár. Eltűnt minden jó, felesleges könnyeket hullatni.
Ha meghal a világ ..de néha reménykedem és néha még mindig, néha úgy érzem, hogy rendben van minden, de fel kell, ébredjek, hogy semmi sincsen rendben. Lehet hogy most már mindennap résen, ez fáj, hogy tudom, hogy nem jön el semmi mi nekünk, segítsen. A földnek miattunk kell halnia
Az időnk lejár, eltűnt minden jó, felesleges könnyeket hullatni, az időnk lejár, elmúlt minden jó, felesleges könnyeket hullatni. Nincsen többé Peace, Peace, Peace, és ez az, ami fáj, az időnk lejár, ez az, ami fáj, hogy nincsen többé Peace, Peace. Ez az, ami fáj, az időnk lejárt.

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!