kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Copy Con: Az időnk lejárt

Az időnk lejárt

Meghal a világ, mert az ember oly magasról szarik ránk 3..2…1..
Az időnk lejárt. Eltűnt minden jó, felesleges könnyeket hullatni. Az időnk lejár. Elmúlt minden jó, felesleges könnyeket hullatni.
Tudod, itt hamarosan fog valami rossz történni, de nem tudod, hogy gyorsabban el fog érkezni, meghaltak a virágok, meghaltak a fák. Miattunk pusztul el ez a szép világ. Az időnk lejár. Elmúlt minden jó, felesleges könnyeket hullatni. Az időnk lejár. Eltűnt minden jó, felesleges könnyeket hullatni.
Ha meghal a világ ..de néha reménykedem és néha még mindig, néha úgy érzem, hogy rendben van minden, de fel kell, ébredjek, hogy semmi sincsen rendben. Lehet hogy most már mindennap résen, ez fáj, hogy tudom, hogy nem jön el semmi mi nekünk, segítsen. A földnek miattunk kell halnia
Az időnk lejár, eltűnt minden jó, felesleges könnyeket hullatni, az időnk lejár, elmúlt minden jó, felesleges könnyeket hullatni. Nincsen többé Peace, Peace, Peace, és ez az, ami fáj, az időnk lejár, ez az, ami fáj, hogy nincsen többé Peace, Peace. Ez az, ami fáj, az időnk lejárt.

Hírek
Hírek

Animal Cannibals hírözön

Nem mondhatni, hogy alig történt valami az Animal Cannibals háza tájékán, hiszen a következő újdonságokkal rukkolnak elő a fiúk, rajongóik legnagyobb örömére:


1. "Megkaptunk a magunkét!" – A Március 15-e alkalmából idén is kiosztásra került Máté Péter díj egyik tulajdonosa az AC lett
2. "Szuperkorong" – 2019. április elsején jelenik meg Az eddigi legYObbak
 címmel a limitált számban elérhető mp3 válogatáslemez, 89 teljes dal egy korongon.


3. "Zenétlen" – Milyen lehet, ha egy videóklip alól kivesszük a zenét? Unalmas? Áh, dehogy! Ha ismered az eredeti videóklipet (Budapest nyáron) akkor ezen biztosan jót fogsz mulatni:
https://www.youtube.com/watch?v=T3PsV7sqvPU


4. "Jubileumi" – Save the date: 2019.08.18.
Az év legnagyobb kannibál koncertje idén a Budapest Parkban lesz.


5. "Tarolnak" – megjelent az egyedülálló, 10 perces rap himnusz új videóklipje.


Az Animal Cannibals további dalszövegeit, videóit ITT találod.