kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Demjén Ferenc: Szerelem az utolsó percig

Szerelem az utolsó percig

Újra valami történt az életemmel, annyi értelmetlen búcsú után.
Érzem, valami újra felébredt bennem, túl vagyok egy csúf, hosszú éjszakán.
Akit mindig vártam soha nem jött még, meg akarom tudni,
hova rejtették el, aki az álmaimból életembe lép.
Szerelem utolsó vérig.

Van, hogy ordítanék, pedig nem lehet,
akit hívok bárhol hallja meg, várjon meg, hamar utolérném.
És ha elém áll, tudnám már, miért vagyunk, miért álmodunk, s miért is szenvedünk.
Mert ő, akit vártam, aki nem jött még, megtudom, hogy hova rejtették el, aki az álmaimból életembe lép.
Szerelem utolsó vérig.

Szerelem utolsó vérig, szeretlek az utolsó percig,
én azt hiszem, én úgy tudom, én még megtalálhatom.
Szerelem utolsó vérig, akarom az utolsó cseppig, én azt hiszem, én úgy tudom, én még megtalálhatom.

El kéne döntsd most mit is akarsz: béke kell vagy a harc.
Újabb elfecsérelt érzelmek vagy egy sokat ígérő arc,
amit megtalálok egyszer, ami ajándékként vár.
Az idő, a jövő, ezer elfelejthetetlen perccel jár.
Azt akit várok, aki nem jött még, megtalálom hova rejtették el,
aki az álmaimból életembe lép.
Szerelem utolsó vérig.

Szerelem utolsó vérig, szeretlek az utolsó percig...
Szerelem utolsó vérig, szeretlek az utolsó percig.

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.