dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Pánikroham: Nem múlik el

Nem múlik el

Veled a tavasz minden reggelen, aranyesőt játszott, harmatos hangszeren, messzi rétekről tarka csokrot szedtél, virágba borultam, ahogy átöleltél, veled a hajnal olyan volt nyáron, mint fűzfa lombjának egy merész álom, hogy jöhet a gyilkos ősz, ölelheti fagy, zöldellő levele örökre megmarad, veled az ősz olyan volt délután, mint reszkető avar eső után, illatodat a szél még sokáig kavarta, alakod fényét magával ragadta, veled az éjjel olyan volt télen, mint a nyári tó befagyott jégben, meleg szobában kandalló fényében, utoljára engedem, hogy felforrald a vérem, veled a hajnal, veled a reggel, veled a délután, veled az éjjel, ugye nem múlik el.

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!