dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Fekete Vonat: Tornádó

Tornádó

Hölgyeim és uraim köszöntünk mindenkit nagyon sok szeretettel! Ma egy csodálatos esténk lesz! A piros sarokban bezakatol a Fekete Vonat és persze megérkezett a bajnok! A Tornádó: Kótai Mihály!!!

Indulj hát! Az éjjel vár. Mutasd meg bajnok, hogy te vagy a sztár! Tornádó (Óóó)! Szóljon a gong! Ma éjjel elcsattan egy-két pofon.

Na gyere bajnok, te vagy az igazi, te vagy az első! A legnagyobb pofonok után ő mindenkit megtör , eljön, feltör, eltör, meggyötör! A kegyelem neki nem kenyere csak elsöpör! Hajtja a vére mert vele a népe! Mikor a pörög az ököl neked véged megígérem. Jön és pusztít most hiába játszol! Tedd fel a kezed itt a Tornádó!

Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod.
Indulj hát az éjjel vár! Mutasd meg bajnok, hogy te vagy a sztár! Tornádó (Óóó)! Szóljon a gong! Ma éjjel elcsattan egy-két pofon.

Tombol az ököl, forr a vér! Veled az Úr mikor a ring felé vezet az út! Az egész ország veled van mikor a ringbe lépsz, a gong nem véd meg senkit nincs ellenfél! Na gyere testvér tedd fel a kezedet, nyisd ki a szívedet, érezd az ütemet mert jön és pusztít most hiába játszol! Tedd fel a kezed itt a Tornádó!

Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod. Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod.Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod.
Ma éjjel a bajnokot, ma éjjel csak őt láthatod. Soha nem felejted el a pillanatot! Ma éjjel csak őt láthatod.

Hírek
Hírek

Tha Shudras - Varázsige DALPREMIER

Hagyd, hogy elbűbájoljon a Tha Shudras!

Ebben nehéz időszakban igazán rászorulunk az önzetlen pozitivitásra.  A Tha Shudras segít mindenkinek aki igazán pozitívan szeretné újrakezdeni a mindennapokat.

"A mendemondák szerint a dalban hallható idézetek; Depresszió, Negativitás, Betegség, Szomorúság, Rosszakarók és hasonló Sötét Energiák elűzésére szolgáló POZITÍV MANTRÁK!'

Eredetileg egy réten szerettük volna kántálni a napnak, de végül a lógó esőláb miatt, egy elhagyatott, romos épületben lelt otthonra a szeánszunk, amit aznap kellett SOS átszervezni...

A videóklipet ezúttal a volt X-Faktoros Vince Lizával készítettük"- avatott be minket Molnár Tibor aka Freddie Schuman az együttes frontembere.

Hallgassátok, szeressétek az új dalt