kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Elisabeth (musical): Mint te

Mint te

Elisabeth: Mama este vendégséget rendez rémes lesz
Csupa bácsi, rozzant tánti jön majd el
És én úgy futnék előlük,mégsem hagy a nevelőnő,
Azt papolja folyvást: "nem illendő"
Miért ne vinnél el magaddal jó apám?

Max: Nem tehetem

Elisabeth: Amit megkívánsz,csak azt kívánnám én,

Max: Szerintem ez kizárva!

Elisabeth: Én csak verset írnék folyton vagy a széllel vágtáznék,
Éppen mint te olyan lennék!

Max: Sziszikém Az élet túl rövid ahhoz,hogy unatkozzék az ember
A családi összejöveteleket pedig úgy utálom,mint a pestist!

Elisabeth: Én is…Mért ne mászhatnék a vadcseresznyefára mond?

Max: Légy víg,hiszen elkerül Heléne sorsa…

Elisabeth: És a drótkötélen miért ne táncolnék?

Max: Császárnénak nevelik szegényt…

Elisabeth: Ha a nagyfiúkkal játszom,mindig szid a nevelő nő

Max: Ez nem az én dolgom…

Elisabeth: Azt papolja folyvást: "nem illendő!"

Max: Én ebben hogy segítsek?

Elisabeth: Miért ne vinnél el magaddal mégiscsak?

Max: Ha rendes leszel,már holnap este láthatsz!

Elisabeth: Zulu-föld, vagy Kína,vagy tán.. Katmandú?

Max: Mennem kell!

Elisabeth: Élnék mint egy vad cigánylány, ahogy egy vidám zenész.
Csak így élnék én

Max: Adieu,Sissi…

Elisabeth: Csak ábrándoznék,

Max: Légy jó!

Éppen mint te, olyan lennék.




Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.