dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Kreedance: Országúton hosszú a jegenyesor

Országúton hosszú a jegenyesor

1. vsz.: Országúton hosszú a jegenyesor, hosszú a jegenyesor hazáig. Csizmám sarka százszor is lekopik hej, százszor is lekopik hej odáig.
Ref.: Nincsen pénzem a vonatra, szeretőm sincs, aki haza hozatna. Fáradt lábam estére hazatalál, nem messze van ide Kolozsvár.
2. vsz.: Kis kertemben most is a bazsarózsa, most is a bazsarózsa virágzik. A bokrétám egy legény kalapjáról, egy legény kalapjáról hiányzik.
Kár volt mennem belátom, otthon a nyugtom úgysem találom.Fáradt lábam estére hazatalál, nem messze van ide Kolozsvár.
Ref.: Nincsen pénzem a vonatra, szeretőm sincs, aki haza hozatna. Fáradt lábam estére hazatalál, nem messze van ide Kolozsvár.

Hírek
Hírek

Ezt nézd: Lófejű videóklip!

Itt az Oliver From Earth legújabb szerzeménye


Tegnap este került ki a világhálóra a Magneoton kiadásábanOliver From Earth legújabb dala, és az ahhoz készült videóklip, "Lófejű" címmel.

A nóta címe mellett további különlegesség, hogy a dalszövegíráson és a zeneszerzésen túl még a videóklip forgatókönyvének megírása és rendezése is Patocska Olivér nevéhez fűződik.

A dalszerzésben társa volt - mint mindig - Barabás Dávid, akivel együtt egy a hétköznapok szürkeségéből elvágyódó hangulatot teremtő szerzeményt alkottak meg.

A dalszöveget természetesen nálunk ITT találjátok!