kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Panksapka: Te csak várj

Te csak várj

Mullik az idö már és gondolkodni kár hogy te hagytál el vagy én voltam talán....nem vagy itt és kész valamit tenem kéne rég..most dolgom van egy kutnál de érzem nem lessz semi vész...mennem kéne már ..el tüntél de biztos meg tallálak még te csak várj te csak várj..meg kereslek majd de ezt itt nekem rendelték....te csak várj te csak várj....mullik az idö már és gondolkodni kár hogy te hagytál el vagy én voltam talán.....nem vagy itt és kész valamit tenenm kéne rég most dolgom van egy kutnál de érzem nem lessz semmi vész...látom az emberek ülnek állnak és fekszenek én csak megyek és fogalmam sincs mikor leszek veled....jön a zaj és a fény vajon mikor lesz elég idöm arra hogy el induljak most még nincs remény...mennem kéne már...el tüntél de biztos tallállak még....te csak...

Hírek
Hírek

Songbook Songwriting Camp 2019 - részletek a DEX-en

Gyere el a DEX-re és értesülj elsőként az SBSC 2019-ről!

Hagyományt teremtettünk, hiszen idén harmadik alkalommal rendezzük meg a Songbook Songwriting Camp-et!

A 3. magyarországi, nemzetközi dalszerző tábor izgalmas, gyümölcsöző és felejthetetlen 5 napjára 2019. november 6-10-ig kerül sor.
Az eseményről jelenleg tudható részleteket, valamint a korábbi táborok élményeit, tapasztalatait február 18-án 17.15 órakor a DEX-en (Dalszerző Expo) osztjuk meg veletek, melyek helyszíne a BMC (Budapest Music Center) lesz. Angol nyelvű előadásunk a Könyvtárban lesz.

Gyertek el, nehogy lemaradjatok az év legnépszerűbb dalszerző eseményének részleteiről!


JEGYVÁSÁRLÁS ITT!


A helyszín elérhetőségei:
Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.
Telefonszám: +36 1 216 7894
Email: info@bmc.hu