Előadó: | Grand Mexican Warlock |
---|---|
Album: | III |
Megjelenés: | 2016 |
Hossz: | 5:13 |
Szövegírók: | Keressük a szövegírót! |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Pongo Pongo Collective |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
In the heat of the moment
Just a stand in middle of the flashing lights
Kind of a soldier of fortune
Waiting what will the night return on him this time
Ch.
Both hands had waved enough
This time have to be tough
Put your back into this
Not possible to make a miss
They need the best of you
Nothing else, just the new
Arm yourself, because you will need some cover
Exsanguinate courtesy
But beware don't you fly too close to burn your wings
Uncompassionate Sun
Never play with the flames of it cause you will fall
Ch.
Discomposingly choke
Impossible to leave it out of account
Adamantine handcuffs
It won't let you to feel the joy of success earned
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál