kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Tezsviir: Tezsviir

Tezsviir

Az életem rakétás, haver ez tréfás. Itt mindenki megszívja az élet füstjét. Szórom a tüskét, hogy másnak is fájjon, de most lépjünk a jelenbe, hogy a múlt ne álljon. Kevesebb a barát, de nem érek át parát, nem érnek el szavak, ami daráta. Megbízhatsz bennem testvérem, te meg halld meg a tényt a Tezsvíírben. Együtt kezdtük, közösen basztuk el, még most is küldjük, pedig 4 év telt el. Széthullt a nagy a csapat a sok fasz leragadt. A rímgyártás apadt, meg az összes zördülés, az összes zöld ülés belekerül a szemétbe. Az élet ellenére a raj spanok szemébe. Ne éljél másnak a szennyébe, ne lépj le, nem írok több rímet a rap szentélybe.


Dzsóból is megárt a sok, csók a csajoknak big peace a spanoknak
Dzsóból is megárt a sok, csók a csajoknak big peace a spanoknak
Tezsviir, Tezsviir, Tezsvii-i-i-i-r


Te úgy örülsz magadnak mint szegény a smaragdnak, mert rengetek spanod van de csak a rajok maradnak. A legnagyobb barát hozná a legnagyobb parát, ki a faszt érdekel savunk együtt marja át. Leköpöm a marhát ki csak érdekből nyújta a markát, mert bennem lát egy márkát, mert több ember hozok mint az Árkád vagy a WestEnd, remélem vetted, hogy ezt veszted. Rengetek embernek már tollas a háta, mert el vannak szállva. Ez fertőz mint a nátha, belekezdesz te is, hogy jó leszel, hátha kiráz a hideg és felbasz az ideg, hogy mi mozgatja az embereket, hogy mindenki rideg. Lassan Pest lesz haver az Északi-sark, mert itt mindenki tart. Óvatatlan nézd meg a borítón az avatart, ez hozza a zivatart, ez világmárka. A testvérek még (?) a testvérek haver még (?). Nyisd ki a szemed, eszed vagy vetted, remélem vetted. Ja!


Tezsviir, Tezsviir, Tezsvii-i-i-i-r.


Ha már az élet nem kedves csak egy gádzsiért élnél, elhiteti veled van és nem kell féljél. Ne kérd az élettől, hogy kíméljél, mert erősít a rossz, ha jobb lesz tőle rímeljél. Egy csaj azt mondja szeret, tükröt lát benned, ne használd a szered mert még jót is kell tenned. A legtöbbet a csajért, a sok spant hanyagolod, ha untatnak téged, te a jó flash adagolod. Ha vége van a szart tolod egy barátság biztosabb, ha egyedül vagy testvér, az élet is biztosabb. Egy kapcsolat egy piszkozat, de nem írhatod újra, következő azt hiszed a toll, ez durva. Hogy elbasztad már egyszer és most hibátlan vagy, de nem lesz ott mindig és a pipában hagy. Saját igazuk van ez a szemükből látszik, míg a jeleket olvasod a gádzsi csak játszik.


Dzsóból is megárt a sok, csók a csajoknak big peace a spanoknak
Dzsóból is megárt a sok, csók a csajoknak big peace a spanoknak
Tezsviir, Tezsviir, Tezsvii-i-i-i-r.

Hírek
Hírek

Songbook Songwriting Camp 2019 - részletek a DEX-en

Gyere el a DEX-re és értesülj elsőként az SBSC 2019-ről!

Hagyományt teremtettünk, hiszen idén harmadik alkalommal rendezzük meg a Songbook Songwriting Camp-et!

A 3. magyarországi, nemzetközi dalszerző tábor izgalmas, gyümölcsöző és felejthetetlen 5 napjára 2019. november 6-10-ig kerül sor.
Az eseményről jelenleg tudható részleteket, valamint a korábbi táborok élményeit, tapasztalatait február 18-án 17.15 órakor a DEX-en (Dalszerző Expo) osztjuk meg veletek, melyek helyszíne a BMC (Budapest Music Center) lesz. Angol nyelvű előadásunk a Könyvtárban lesz.

Gyertek el, nehogy lemaradjatok az év legnépszerűbb dalszerző eseményének részleteiről!


JEGYVÁSÁRLÁS ITT!


A helyszín elérhetőségei:
Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.
Telefonszám: +36 1 216 7894
Email: info@bmc.hu