dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
ZságbaMacska: Haláli

Haláli

1. Egy nap szembejött velem a halál az úton És kérdezte merre jár? Mondom: ez a dob utca három, de sajnálom Itt hiába vár…


Ref.: Mert itt minden boldogságban úszik, nincsen veszélyes lépcsőház. Erre a cigaretta is gyógyít és a bortól meg vigyorog a máj. És az öregek is futva járnak, az autósok meg nagyon vigyáznak. Akit meg eltalálnak az jót nevet! Hát így élnek Pesten az emberek!

2. Aztán Pár hét múlva a kiskörúton láttam, a pult mögött áll. És szíveket gyógyít, mert mindenre gyógyír a ,,haláli” társaság.

Ref.: Azóta boldogságban úszik, Már nem olyan gyászhuszár. A cigaretta is gyógyít és a bortól vigyorog a máj. És az öregek is hozzá járnak, az autósok meg nagyon vigyáznak. Akit eltalálnak az jót nevet! Hát így élnek Pesten az emberek!

3. De lassan kinőtte magát és nyitott egy kocsmát meg néhány repteret Tudod, aki mer, az nyer és felszáll a gépre mert az tuti a mennybe megy!

Ref.: És majd boldogságban úszik, mert hát repülni tök király. A cigaretta is gyógyít és a bortól vigyorog a máj. És az öregek is hozzá járnak, az autósok meg nagyon vigyáznak. Akit meg eltalálnak az jót nevet! Hát így élnek Pesten az emberek!

Hírek
Hírek

Tha Shudras - Varázsige DALPREMIER

Hagyd, hogy elbűbájoljon a Tha Shudras!

Ebben nehéz időszakban igazán rászorulunk az önzetlen pozitivitásra.  A Tha Shudras segít mindenkinek aki igazán pozitívan szeretné újrakezdeni a mindennapokat.

"A mendemondák szerint a dalban hallható idézetek; Depresszió, Negativitás, Betegség, Szomorúság, Rosszakarók és hasonló Sötét Energiák elűzésére szolgáló POZITÍV MANTRÁK!'

Eredetileg egy réten szerettük volna kántálni a napnak, de végül a lógó esőláb miatt, egy elhagyatott, romos épületben lelt otthonra a szeánszunk, amit aznap kellett SOS átszervezni...

A videóklipet ezúttal a volt X-Faktoros Vince Lizával készítettük"- avatott be minket Molnár Tibor aka Freddie Schuman az együttes frontembere.

Hallgassátok, szeressétek az új dalt