dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Szabó Leslie : Éjjel

Éjjel

Egyre közelebb kúszik az éj sötét ruhájában
A szél simogatva csókot ígér aztán lassan ő is eltűnik a csend végtelen zajában
Sétálok. Hogy merre? Hova? Miért? Nem tudom de menni jó s közben elnézegetem magam körül hogyan is alszik mocskosan szép világában ez a civilizáció.

Barátok tűntek el az éjben, az ital elfogyott s mind hazament, sok pénzt elszórtunk de talán megérte. Ki tudja már s kit érdekel? Amott egy alak imbolyogva lépdel a ház falán árnyék csupán; és az is én vagyok. Csalóka halvány remény egy emlék, hogy volt egy lány valahol talán.
De most nincs már más körülöttem a csend csak a csend csak a csend hiába is szólnék senki nem felel (óóó) ilyen ez az éjjel.
Legszivesebben feléd nyújtanám a kezem a kezem a kezem ha tudnám merre vagy vakon mennék feléd s lecsuknám a szemem (óóó) ilyen ez az éjjel, ilyen ez az éjjel.
Egy kicsit hallgatag ez az éjjel,
Egy kicsit ingatag ez az éjjel,
Egy kicsit szokványos ez az éjjel (hmmm)
Egy kicsit magányos (nánánánáná) (óóó)

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!