Refrén
Bátor voltam, most félek
Minden csókod csak méreg
Egyedül hagytál
Semmit nem adtál
2x
Verse 1
Keserű az éjszaka
Mert tudom, hogy hozzám nem jössz haza
A tűz mi bennem égett, hamuvá vált
Keserű a nappal is
Az arcomon az a kis mosoly is hamis
Túl mélyre haraptál
Refrén
Bátor voltam, most félek
Minden csókod csak méreg
Egyedül hagytál
Semmit nem adtál
2x
Verse 2
Keserű a tegnapom
Érzem csókod ízét még az ajkamon
Minek átkoznám az álmom mi rólad szólt
Keserű a holnap is
Minden út mi visz csupa szilánk, tövis
De már csendes a vihar, mi akkor tombolt
Refrén
Bátor voltam, most félek
Minden csókod csak méreg
Egyedül hagytál
Semmit nem adtál
2x
Bridge:
Tudod ki az aki várt
Miattad könnyes a párnám
Veled telt el a nyár
Minden percét elátkoznám
Nem adtad azt ami járt
Ettől erős lettem béjbe'
Most már nincsen határ
Ennek a játéknak most vége
Refrén
Bátor voltam, most félek
Minden csókod csak méreg
Egyedül hagytál
Semmit nem adtál
4x
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál