dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Honeybeast: Szó leszek

Honeybeast - Szó leszek

off off off off off
Súlytalan
Előadó: Honeybeast
Album: Súlytalan
Megjelenés: 2017
Hossz: 3:34
Szövegírók: Bencsik-Kovács Zoltán
Zeneszerzők: Bencsik-Kovács Zoltán
Kiadó: Gold Record Music Kft.
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 8, összesen 15462 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Szó leszek

A könnyen jött siker egy sorscsapás
Tán a nagy kudarc a gyógyító hatás
Nem vezet vezérlő csillagom
Vagy éppen megvezet – és én ráhagyom

Én magam vagyok a változás
Változatlanul dicső próbálkozás
Csendesen beérni ennyivel
Nem ragaszkodom ahhoz, ki elvisel

Ha nem kapaszkodom, az lesz nyerő
Néha hagyni kell, hogy győzzön a túlerő
Ne szkanderozz velem, a gyermeked
Öleld magadhoz és szeresd, ha bünteted

Majd ha megérted, hogy így volt szép
Majd ha lerombol egy röntgenkép
Majd ha minden jó már megtörtént
Veled – ott leszek

Majd ha felülről roppan a hó
Majd ha kifordítva sem lesz jó
Senki nem áll szóba veled – én szó
Leszek neked

És ha túl rövid a nagy dobás
Az életed gigászi, méretes bukás
Én még akkor is csak féltelek
Ott leszek veled és megértelek

Ha tomboló siker a Nagy Halál
A mentőexpedíció is sorba áll
Autogramot oszt kihült kezed
Oly szép a pillanat, kicsit megkönnyezed

Majd ha megérted, hogy így volt szép
Majd ha lerombol egy röntgenkép
Majd ha minden jó már megtörtént
Veled – ott leszek

Majd ha felülről roppan a hó
Majd ha kifordítva sem lesz jó
Senki nem áll szóba veled – én szó
Leszek neked

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Boldogság, Balaton és LEGO – Forgass a mobiloddal a Cinemira videóversenyre

STRAND fesztivál belépőt és egyéb értékes filmes díjakat nyerhetsz

 

A Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál közösen videóversenyt hirdet 20 év alatti fiataloknak. Maximum 1,5 perces filmekkel lehet nevezni három kategóriában. A Boldogság és LEGO nevezéseknél olyan menő zsűri dönt majd a nyertesekről, mint Puskás-Dallos Peti zenész, Hollós Jázmin a MOME-ról, Lampert Benedek fotográfus és Mazzag Izabella film és videoklip rendező. A Mobilbalatonos kisfilmeknél Mészáros Blanka színművész, Csáki László és Breier Ádám rendezők választják majd ki a legjobbakat.  


A nevezési határidő május 30. A győztesek LEGO készleteket, koncertjegyeket, VIP belépőket nyerhetnek a STRAND fesztiválra, illetve egynapos szakmai workshopon is részt vehetnek a Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézetben. A legjobb Balatonos alkotásokat június 14-én nagyvásznon vetítik le a Magyar Mozgókép Fesztiválon.

 



Immár hagyomány, hogy a Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivállal karöltve videóversenyt hirdet, melyre maximum 1,5 perces filmekkel lehet nevezni. 20 év alatti fiatalok alkotásait várják, immár három kategóriában.

 

A Boldogság kategóriában olyan telefonnal készített kisfilmeket várnak, műfaji megkötés nélkül, melyek bemutatják, neked mit jelent a boldogság, mikor és mitől érzed magad boldognak? Ha szárnyal a képzeleted és egy kreatív történetet szeretnél elmesélni LEGO kockák és minifigurák segítségével arról, hogyan fedezi fel az emberiség a világűrt, a Kalandozások a LEGO galaxisban szekcióban érdemes indulnod. Mindkét csoportban Puskás-Dallos Peti zenész, Hollós Jázmin online tartalomgyártó, Lampert Benedek fotográfus és Mazzag Izabella film és videoklip rendező döntenek majd a nyertesekről.

 

Ha a Mobilbalaton kategóriában szeretnél indulni, forgass filmet telefonnal műfaji megkötés nélkül kedvenc balatoni élményedről vagy arról, mit jelent neked a balatoni életérzés nyáron vagy bármely más évszakban. Alkotásod lehet animáció, élőszereplős kisfilm, vagy akár videóklip is. A zsűri tagjai Mészáros Blanka színművész, Csáki László és Breier Ádám rendezők, ők választják majd ki a legjobbakat. 

 

Filmjeid legyenek egyediek, személyesek, tegyél bele gondolataitokat, érzéseiteket. Egyénileg és csapatban is nevezhetsz, akár több kategóriában is. Egy nevező korlátlan számú kisfilmmel indulhat. Bővebb információt a https://www.cinemira.hu oldalon találsz. A filmed töltsd fel egy linkre, vagy drive-ra és május 20-áig küldd el a következő címre: cinemiravideoverseny@gmail.com. A tárgyba írd be, hogy melyik témában nevezed a filmed.

 

A MobilBalaton kategória vetítésére és döntőjére a Magyar Mozgókép Fesztiválon kerül sor június 14-én. A Boldogság és LEGO kategóriák vetítésére és döntőjére az őszi Cinemira Nemzetközi Gyerek-és Ifjúsági Filmfesztiválon kerül sor október 13-án.

 

A győztesek LEGO készleteket, koncertjegyeket, VIP belépőket nyernek a STRAND fesztiválra, illetve egynapos szakmai workshopon is részt vehetnek a Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézetben. Fogd hát a mobilodat, engedd szabadon a fantáziád már indulhat is a forgatás.




Fotók: Cinemira videóverseny