kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Szabó Leslie : Fényünk összeérhet

Fényünk összeérhet

Azt hittem játék lesz csak, egy nagy játék
S hogy megóvsz majd mindentől, mint naptól az árnyék
Igen így volt, de szép is volt
Én a fényben mindig valami mást kerestem és addig addig vártam míg végül kicsit vak is lettem
De érzem itt vagy mindig itt vagy

Te közelről látod az összes csillagot és álmokkal játszhatsz mindet megkapod, s bárhol vársz, bárhol jársz, tőlem messze hiában élsz, hiszem hogy a fényünk egyszer összeérhet még

Tudod olyan régen nem is volt hogy nem jó
Csak most jöttem rá, hogy mit jelent e szó: hiányzol, hiányzol

Te közelről látod az összes csillagot és álmokkal játszhatsz mindet megkapod, s bárhol jársz, bárhol vársz, tőlem messze hiában élsz, hiszem hogy a fényünk egyszer összeérhet még
Tudom ott fent valamelyik csillagon, majd újra a régi mosolyod láthatom, s bárhol vársz, bárhol jársz, tőlem messze hiában élsz, hiszem hogy a fényünk egyszer összeér.
Igen összeérhet még.

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Átadták az Artisjus díjakat

Az Év Könnyűzenei Szövegírói díját idén Bérczesi Róbert (Hiperkarma) kapta


A szerzői egyesület 19. alkalommal adta át az Artisjus-díjakat, melyek célja, hogy a zeneszerzőket, szövegírókat állítsa reflektorfénybe, és ezáltal felhívja a figyelmet a sikeres zenei produkciókba fektetett szerzői munkára. A harminc évnél fiatalabb alkotókat ötödik éve ismerte el Junior Artisjus-díjjal.

Hét zenei kategóriában díjazták a szerzőket, valamint idén is átadták a tavalyi év legjobb produkciójának járó elismerést. Dés László életműdíjat vehetett át, Szabó Tibor (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbert (Hiperkarma) pedig az év szövegírója lett.A díj történetében először idén két csapat (Mörk szerzői közössége, Blahalouisiana alkotói csapata) is szerepel a díjazottak között. Ők az alkotói közösségként folytatott kiválószerzői munkájukért kapták az elismerést.

Gratulálunk a díjazottaknak!

A nyertesek és kategóriák teljes listája megtekinthető az Artisjus honlapján.

A Bérczesi Robival korábban készült további Zeneszöveg.hu beszélgetéseket megnézhetitek YouTube csatornánkon az alábbi linkeken:

2. rész

3. rész