kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
The Medley's: Medley\'s

Medley\'s

Sátán öleli a szeretőm,
amíg én pokol pultosa,
csapolom a nevető dögnek
a pikoló teli vért,
jattol az ördög egy heti bért,
hazáig nem elég,
úszom a Stixen és utolér
Kharon megkér, hogy evezzek én,
nem fair, de belefér,
ezer év nagy idő, ráérek – nyögöm én
páran mögöttem még pokol túristák
intek, hogy fussatok lusták,
ittas a főnök, most nem lát,
a nőmmel babrál éppen,
fussatok balgák, amerra láttok!
átkozott hangos a zene itt a ködben,
Lucifer számot tett be, mer’ már tíz
pohár után fejébe szállt a vér íz,
és ordított a Medley’s!

Valami Medley’s!


Ma este szóban ölök,
ma minden szólam örök,
ma szinte szembe szökök,
szerintem nem szédülök,
magasban sem,
ma magas lóra ülök,
azon is lótusz-ülök,
nálam a jóga pörög,
olyan erővel bírok,
hogy gabona körök
nyílnak a házad előtt,
én a Stixen
úszom a csónak előtt,
tudod az ég is dörög,
amikor szóba jövök,
oltári jól rappölök,
ba-ba-bangg bangg,
jövök és föléd lövök,
főként főnökként látsz,
mikor felöltözöm,
én a pokol pultosa,
a kripta kulcsosa,
a hátadon futkosa,
hideg, mert úgy fos a
helyzet ahogy van,
nehéz napokban,
nekem jobb így látni,
jobb mint bármi,
színpadra állni
meg Medley-vé válni
és várni..

Hogy ordítson a Medley’s
Valami Medley’s
….

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.