dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Szlabik Erik: Lei lei lei (ft Galát Norbert)

Szlabik Erik - Lei lei lei (ft Galát Norbert)

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Szlabik Erik
Album: Keressük!
Szövegírók: Szlabik Erik
Zeneszerzők: Szlabik Erik
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 2352 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Lei lei lei (ft Galát Norbert)

Vers.1.
Amikor úgy érzed kész itt a vége nem bírod a feszkót mindent hanyagolni kéne hát állj ne hajts tovább, élvezd az életet, kapcsolj ki ne magyarázkodj senkinek, hagyd hogy elsodorjon az ár
Felgyújt egy újabb korszak, a régi hangok elcsitulnak, az emlékekek még vissza várnak, de új holnapont nem találnak, nem hiszem hogy itt maradnék, meg se próbáld ennyi volt kész már vár a nyár.

Vers.2.
Gyere nyomjad megy a buli nincs még vége, ne gondolj most a rosszra csak a szépre engedd el magad, ez a stílus neked jól mutat, mutasd meg igazi arcodat bátran vállald hogy ki vagy

A fények most kigyúlnak az éjszakában nincsen holnap, a parti indul velünk lázad, a láncot dobd el add át másnak. jól tudom hogy nem maradsz itt, meg se próbáld ennyi volt kész már vár a nyár.
Refr.
Lei lei lei lei, lei lei lei lei a buli minket vár , lei lei lei lei lei lei lei lei gyere rázd most velünk hát.

Lei lei lei leil lei lei lei lei te is tombolj velünk már, lei lei lei lei lei lei lei lei tudjuk benned ég a láz
Rap.
Ne parázz semmin csak élj a mának, hosszú még a nap hát tedd félre a gondokat, ne agyalj annyit csak érezd jól magad, élvezd az életed nincsen ennél fontosabb, csapasd a bulit, verj oda a partynak, űzzed, hajtsad most ez a legjobb pillanat, mindenki rád vár, őrült jó a hangulat, toljad, rázzad és engedd el magad

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

„Izzik a szabadság a véremben” - Itt van Azahriah új albuma!

"Úgy érzem, egy életem van, nem leszek félember

mer’ bent izzik a szabadság a véremben"


Azahriah-dalszövegek itt.


Nyolcszámos lemezzel jelentkezik májusi tripla Aréna-koncertje előtt Magyarország legnépszerűbb előadója. A skatulya I. című lemezről a mariana.árok már túlszárnyalta a 2,5 milliós megtekintést YouTube-on, a cipoe pedig szintén hasít: 1,6 millió megtekintésnél jár. Ezekhez érkezik most hat további dal.

 

 

A dalszerző-előadó így mesél a lemezről: „Korábban mindig próbáltam előre összeírni, megtervezni minden dalt, aszerint haladni az alkotómunkával, ahogyan a fejemben egy album összeállt. Viszont a zenekészítési folyamat ennek a szöges ellentéte. Megannyi ilyen tapasztalat után biztosra mondom, hogy a legjobb hangulatok, illetve a legértékesebb gondolatok és dallamok mindig akkor érkeznek, amikor nincs előre felvázolva, hogy vajon milyen lesz a teljes egész.

 

A skatulya I. című lemezen Azahriah új területekre lép. Ő maga így fogalmaz: „A skatulya albumsorozattal igyekszem a legkísérletezőbb, legszélsőségesebb hangzásokat próbálgatni, aztán a legjobbakat leválogatom, s végül egy összefüggő sztorivá igyekszem formálni a lemezen.” S hogy a kísérletezést mennyire komolyan veszi, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a tartarosz című dal – ami egy metálszám. Hasonlóra – hogy egy, a karrierje csúcsán járó popsztár metáldallal rukkoljon elő – még a nemzetközi színtéren se nagyon akad példa. De hát ő maga énekli: izzik a szabadság a vérében.

 

A visualizerekben a mariana.árok klipjének különös, enigmatikus látványvilága köszön vissza (Emil Goodman munkái), a szövegek pedig a carpe diemtől a világvége-flessig igen széles skálán mozognak. Egy biztos: úgy lángol, hogy még a tenger mélyén se lehet kioltani.


Fotó: Azahriah