kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
EX: Szeress ma még (Today)

Szeress ma még (Today)

Szeress ma még
Érezd, hogy élsz
Érezd, hogy élsz, hogy mindentõl félsz,
És minden érted él,
Mindíg érezd, hogy élsz!
Érezd, hogy élsz!
Szeress ma még!

Éltet-e szív?
Éltet-e szív, mely mindenkor hív?
Éltet-e szív, mely mindenkor hív,
És elmondja még, hogy miért is élsz?
Miért is élsz?
Szeress ma még!

Mintha tudnád, hogy miért is élsz!
Szeress ma még!

Egykor rég,
Egykor rég,
Kezembe adtad életem kulcsát!
Eltékozoltam, elvesztettem,
A fél életem, elvesztettem!
Elvesztettem!
Nincs visszaút!

De szeress ma még!
Szeress ma még!
Próbáltuk sokszor, és nem adott reményt az ég!
Az ég!
Tudtuk, hogy néz ránk, de nem segít rajtunk az ég!
Néz ránk az ég, de szeress ma még, még, még, még, még, még, még!
És sose' felejtsd el, hogy miért,
Hogy miért hagytunk elveszni mindent?
Tudja az ég...

Néz ránk az ég!
Néz ránk az ég!
Felejts el mindent!
Engedd, hogy éljek!
Felejts el mindent!
Engedj el kérlek!
Mert néz ránk az ég,
És érzi, hogy félsz,
Hogy félsz, hogy félsz!
Hogy félsz, hogy félsz, hogy félsz!
De szeress ma még,
Ma még, ma még!
Szeress ma még,
Ma még, ma még!

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.